PSD Timis s-a tinut de cuvant, in cazul consilierului Traian Stoia

25 ian.

Nimic nou sub soare, mai ales cand te astepti sa vina din partea PSD Timis! Asa cum am preconizat, inca de la anuntarea candidaturii lui Sorin Grindeanu  pentru functia de deputat, ca Traian Stoia va fi urmatorul viceprimar al Timisoarei, asa s-a si intamplat! Chiar ieri, in ciuda povestilor cu „succesul garantat” al dr Florin Barsasteanu, cu declaratii de genul „vor fi mari surprize”, „vot democratic” sau „dezbateri libere pe idei si proiecte” am afirmat, la modul imperativ, ca Traian Stoia, omul de casa al fratilor Marius si Emil Cristescu, va fi noul viceprimar al Timisoarei. Ca atare, litera cu litera, PSD Timis a votat, in unanimitate, singurul candidat „inscris” in cursa pentru pozitia a doua la Primaria Timisoarei. Asa se face ca, gargara mediatica, conform careia viitorul viceprimar va fi propunerea PSD pentru alegerile din 2016 de la Primaria Timisoara, s-a dovedit a fi, la fel cum am mai spus, un simplu balon de sapun. Oricum, Traian Stoia, un om in varsta de 69 de ani, acum in 2012, este noul viceprimar al Timisoarei. Asta, pe scurt!

Fara doar si poate, trocul cu Traian Stoia a fost pregatit si negociat din timp, inca din campania electorala locala, adica iunie 2012. Inca de pe atunci s-a stiut, clar, ca Sorin Grindeanu, in calitatea sa de viceprimar, va pleca, in decembrie, in Parlamentul Romaniei, iar locul sau va fi luat de Traian Stoia, omul de casa al fratilor Marius si Emil Cristescu. Ca atare, PSD Timis nu a iesit din marja de eroare. Cu atat mai mult cu cat se stie clar ca, daca Titu Bojin, presedinte al PSD Timis, isi da cuvantul intr-o problema, atunci duce lucrurile pana la capat! Asa ca, fata de Traian Stoia si fratii Cristescu, Titu Bojin a fost un om de omenie si cuvant! La fel cum a fost si fata de Andrei Petrisor, cand l-a propulsat pe listele pentru Consiliul Local, iar PSD Timis a intrat in chirie la familia consilierului, acum cercetat masiv de procurorii de la DIICOT.

Este evident, pentru toata lumea ca, dupa votul din BPJ al PSD Timis, care a avut loc ieri, ungerea lui Traian Stoia ca viceprimar al Timisoarei, in sala Consiliului Local, nu reprezinta altceva decat o simpla formalitate!

PS:…si pentru ca tot vine weekend-ul, iar lumea mai trebuie sa se si distreze, va informez ca senatorul Matei Suciu are un sef de cabinet, in persoana lui Dorin Candea, fost pedelist si sef la RAR Timis, actualmente, de circa 3 luni de zile, un mare social-democat. Acum, ca s-a terminat si cu organizarea, sa-i vedem pe cei doi la munca, nu numai pe telefoane!

Imagine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: