Traian Stoia, viitorul viceprimar al Timisoarei

24 ian.

Astazi se va indeplini o formalitate, la nivelul PSD Timis, privind viitorul viceprimar al Timisoarei. Plecarea lui Sorin Grindeanu la Bucuresti, in deputatie, a lasat locul vacant de secund al lui Nicolae Robu. Desi au circulat mai multe scenarii privind nominalizarile pentru functia de viceprimar, inclusiv ieri, zarurile au fost aruncate, de ceva vreme buna, in favoarea consilierului local, Traian Stoia, in varsta de 69 de ani, dupa cum a subliniat chiar si publicatia de limba germana, Deutsche Zeitung fur Rumanien. Interesant!

Ca atare, azi, in sedinta de la ora 17, a PSD Timis, practic un BPJ de convenienta, Traian Stoia va fi singurul nominalizat si votat, in unanimitate. Inainte de BPJ va avea loc si o sedinta la nivel de municipiu, unde numele lui Stoia va fi livrat catre liderii judeteni, care-l vor unge cu mirul oportunismului. O decizie impusa cu forcepsul, din nou, asa cum ne-a obisnuit PSD-ul. Una dictata inainte de culcare!

Traian Stoia este un pesedist de rit nou, fara nicio legatura cu structura si cu munca de partid, pus pe listele consilierilor locali, in anul de gratie 2008, pentru singura sa calitate de a fi unul dintre directorii grupului de firme „Bega”, apartinand fratilor Emil si Marius Cristescu. Si cu asta am spus tot! Ce este comic in telenovela de azi este baletul facut de unii lideri ai PSD Timis, care s-au batut cu pumnul in piept ca va fi o competitie libera, cand de fapt totul e un blat ordinar, dictat de interese economice si de grup. Cat despre afirmatia presedintelului PSD Timis, Titu Bojin, potrivit careia „viitorul viceprimar va fi candidatul, pentru alegerile din 2016, la functia de primar al Timisoarei din partea PSD”, nu pot decat sa o iau in serios. Mai ales ca vine de la Titu Bojin, un om de cuvant si omenie! Cum imi place matematica, il si vad pe Traian Stoia, care acum are 69 de ani, cum va lua in piept strazile orasului la 73 de ani, pentru a se lupta in interesul social-democratilor timisoreni, in campania electorala viitoare.

Singurul pericol pentru batranul Traian Stoia, ar fi senatorul Matei Suciu, care-si doreste cu orice pret, acum ca l-a „batut” pe Vasile Blaga (care a ramas senator!), sa candideze la Primaria Timisoarei, in anul 2016. Abia atunci Titu Bojin va da piept cu alegerea vietii sale: Stoia vs Suciu. Adica, Stoia sustinut de fratii Cristescu, iar Suciu propulsat si sustinut frenetic de cei mai cinstiti oameni de afaceri din regiunea DKMT, recte Dorin Candea si Florin Jupanu.

Si pentru ca am convingerea ferma ca radeti deja cu lacrimi, va prezint si coloana sonora a acestui mega-bollywood politico-pesedist…

Un răspuns sa “Traian Stoia, viitorul viceprimar al Timisoarei”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Fără scenarii ascunse?! « VioBota - ianuarie 24, 2013

    […] funcționează cu un singur viceprimar, după ce Sorin Grindeanu a fost ales deputat. Teoretic, lucrurile au fost tranșate, iar PSD Timiș îl va nominaliza, în această după-amiază, pe Traian Stoia pentru funcția de […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: