Cooperativa Ochiul si Timpanul

7 mai

Asa cum v-am obisnuit cu variantele castigatoare, noul adjunct al lui Cornel Iures, la Inspectoratul Politiei de Frontiera Timis, va fi Ionut Mudura, politist care provine de la Sectia 4. Comisarul Mudara, chiar daca a dat examenul si nu i-a venit inca numirea, este putinii oameni in uniforma, care stiu cu ce se mananca munca de la Interne! Pentru ca tot suntem la capitolul schimbari, pe 20 mai a.c., va avea loc si examenul pentru postul de sef al IPJ Timis, ocupat momentan, prin mandat, de comisarul Gheorghe Popescu. Pana in acest moment, cms-sef Popescu este in poll-position, fiind pe departe cel mai bun dintre candidati. Totusi exista o problema: interventia politicului, mai exact a PD-L Timis, pe aceasta traiectorie. Normal, ce lider politic nu si-ar dori o Politie docila, o Garda Fianciara ascultatoare, un sef la Finante cat mai elastic sau un sef la Vama cat mai productiv. Sa fim seriosi!

Si, daca tot fac referiri la schimbari, in cel mai scurt timp, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara va face unele schimbari majore si la Primaria Timisoara: trei insi se pregatesc sa demisioneze, la modul cel mai fortat. Tocmai ca sa fie toata lumea calma, incursiunea procurorilor nu are nicio legatura cu arestarea lui Ionelas Carpaci, liderul rromilor de matase din Timisoara. Va pot spune cu certitudine ca, pana in acest moment, in ciuda zvonurilor, retinutul a facut doar un scurt exercitiu de memorie, lansand pe orbita numele a doi oameni de afaceri si a unui functionar din PMT. Dar asta e cu totul o alta poveste! Se asteapta cu nerabdare ca Ionelas Carpaci, alias Ionel Sandner, sa povesteasca procurorilor despre anagajti ai BNR Timis, procurori si judecatori, dar nu in ultimul rand despre politisti, angajati ai Cartii Funciare si mai stie ce!

In aceeasi ordine de idei, tin sa-i anunt pe oamenii de bine ai acestui oras, si ma refer aici la cei care conduc destinele afacerilor banatene, ca tentativa de asculatare a telefoanelor mobile si interceptarea mailurilor private constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei in vigoare! Daca ai bani, nu inseamna ca poti sa interferezi cu viata privata a politicienilor si ziaristilor, doar pe motiv ca ai interese economice si doresti sa-ti faci tot felul de chei, tocmai ca sa nu existe deranj prea mare. In acest context, ii sfatuiesc pe cei care au primit telefoane cadou sau si-au lasat telefonele nesupravegehate, circa 20 minute, prin saloanele de masaj sau pe mai stiu eu unde, sa se lepede de ele. Repede! Renuntati, in maxima viteza, la conexiunile Bluetooth si Symbian, ca va ard rau de tot, baietii astia! Si, nu in ultimul rand, scoateti repejor cardurile de memorie din telefoane, tocmai ca sa nu existe memorie prea mare de stocare pentru retransmisiile ulterioare. Un numar important de oameni ai acestui oras, in mod privat, sunt monitorizati ca la Cooperativa Nufarul, cu ajutorul unui program sofisticat de software. Numele programului conteaza mai putin, mai ales ca serverul unde se stocheaza datele de interes se afla in Bankok pe numele  companiei V., ele fiind acesate cu parola si username, contra unui abonament de 50 dolari pe luna! Chiar si beneficiarului acestor date de interes personal, este mai putin important, atata timp cat, in anumite sfere logistice, identitatea acestuia este cunoscuta. Cei care au curiozitatea sa verifice aspectele, sunt rugati sa arunce o geana pe facturile detaliate si sa observe ca, de fiecare data, dupa incheierea unor convorbiri telefonice sau schimburi de sms-uri, exista conexiuni, prin bluetooth, la internet, sub forma unei criptari, fix pe seria DC 0094678cjx. Adica, tocmai pe serverul din Bankok!

Usurel, ca mai am unele lucruri de spus la acest capitol. Pentru ca intodeauna combinatile informativ-operative se fac dupa modelul menaj a trois, trebuie sa mai specific si transferul de date si maluri private, care se realizeaza din biroul unor importanti functionari publici si oameni de afaceri timisoreni, catre alte orizonturi, pana in Bankok. Ca sa va socati pana la capat, va rog sa va controlati intrarile in tastarurile calculatoarelor. Mai exact, puneti manutele pe mufa de intrare in calculator a mouse-ului. Daca gasiti un keylogger, luati un distonocalm, dupa care sunati la 112. Oricum, transmisiile au fost deja inregistrate, mailurile copiate, documentele si datele transferate, iar pozele din diverse fisiere, bine stocate in Bankok. Sa traiti bine, domnilor! Weekend placut tuturor!

8 răspunsuri sa “Cooperativa Ochiul si Timpanul”

 1. jon doe mai 7, 2010 la 2:56 pm #

  MUDURE ,si ca de obidei ai dreptate este un foarte bun judiciarist ,meticulos dar din pacate nu va avea obiectul muncii la frontiera. El ar fi fost mai util la politie, insa uneori trebuie sa alegi cu stomacul (in sensul ca este o functie mai bine platita) din pacate.
  Cine va fi cel de-al doilea adjunct?
  La politie nu mai este favorit Bolbos? Ca mai nou umbla ca un curcan infoiat prin public.

 2. TIBERIU KISS mai 8, 2010 la 5:40 am #

  Pana in momentul concursului, la IPJ Timis nimic nu e sigur. Daca e sa ma iau dupa cei de la Personal de la IGP, atunci Bolbos e viitorul inspector-sef. Asa vrea si PD-L, dar si deputatul ALin Popoviciu. Totusi, mai cred in surprize! Stiu ce spun!

 3. un cetatean mai 8, 2010 la 4:55 pm #

  nu spun ca nu sunt interceptate convorbirile telefonice, insa pana la stocarea lor in conturi virtuale private este multa paine de mancat…..consider ca traim intr-o dictatura mult mai performanta decat in vremea raposatului dar cu o simulare nereusita a democratiei. toate numirile, promovarile etc sunt facute politic sau in cel mai bun caz, strategic, de persoanele numite la randul lor tot politic. nu instig la nimic insa daca va continua acest declin al tarii, mineriadele vor fi o amintire frumoasa pentru politicienii nostrii ALESI!

 4. Sibilla mai 12, 2010 la 12:39 pm #

  Mafia portocalie a dat ordin de lupta ! Ne sunt batuti parintii, bunci, pensionari care, spre deosebire de noi au demonstrat ca au DEMNTATE si-au iesit in strada sa protesteze impotriva celui CE S-A ALES NU a fost ales , si care A CIURUIT UN POPOR INTREG, infractorul, NASUL FAMIGLIEI PD-L, TRAIAN BASESCU !!!
  Noi, ce-avem de gand ?? Alaturi de parinti si bunicii nostri , in strada trebuie sa fim !
  Ce urmeaza ? Va da buldogul Blaga ordin de lupta tuturor sa fim opriti… da, si ? Important E SA NU RENUNTAM, SA IESIM CU TOTII IN STRADA, SA CEREM CA ACEST BASESCU, PRINCIPALUL VINOVAT PENTRU DEZASTRUL DIN ROMANIA, CAPO DI TUTTI CAPI, SA PLECE !!!

  In Resita, Caras-Severin, * absolut intamplator *, niciun mijloc de tansport NU a circulat, multime de pensionari ce se-ndreptau spre Centrul Civic pentru a protesta impotriva actualei guvernari Basescu-Boc neavand nicio posibilitate de deplasare ! Conducerea PRESCOM S.A. , evident cu penajul portocaliu , astfel a inteles sa trateze batranii, obstructionandu-i, umilindu-i, executand ordinele primite de la stapanii feudei carasene, proprietatea privata a baronului Frunzavarde… inutil sa mai amintim ceea ce toata suflarea stie: Whisky-man trateaza feuda caraseana ca fiind privata din fundul curtii!

  In judetul Caras-Severin, pensionarii au protestat iesind in strada in numar mare, in fata primariilor din cateva localitati. Mitingurile pensionarilor caraseni, fiind autorizate, nu au fost in niciun fel obstructionate de catre autoritatile locale si nici de catre fortele de ordine.Pensionarii caraseni au cerut demisia guvernului Basescu-Boc si au stabilit ca in cel mult 10 zile sa organizeze un MARS AL DISPERARII!!

  Mitocanul Basescu nu doreste decat sa-si salveze camarila portocalie pe spinarea poporulu amarat!

  De ce sa plateasca populatia jaful, hotiile la drumul mare facute de PD-L in campaniile electorale si nu numai… Mafia PD-L&Basescu care tartori, infractori au dezechilibrat bugetul de stat…??!!! SA PLATEASCA EI, FAMIGLIA, caci ei traiesc bine, ei de ei, intre e si numai ei !
  * Nu libertatea lipseşte, ci lipsesc oamenii liberi. * E timpul să ne câştigăm libertatea! ÎMPREUNĂ!

  http://sfinx777.wordpress.com/2010/05/12/ne-ati-ciuruit-va-ciuruim-cinste-batranilor-nostri-urmam-noi-iesim-in-strada-pana-cand-inlaturam-de-la-putere-mafia-pd-l-si-pe-nasul-famigliei-tr-basescu/

 5. Sibilla mai 14, 2010 la 3:37 pm #

  Azi, 14 mai 2010, pentru a doua oara, tramvaiele din Reşiţa NU au circulat, din nou * absolut intamplator *, exact între orele cînd pensionarii intenţionau să protesteze în Centrul Civic al oraşului, în faţa Prefecturii cărăşene!! Ruşine conducerii PRESCOM S.A. !!
  Am stat de vorbă cu cîţiva dintre bătrînii ce au reuşit să ajungă la locul stabilit… Au promis ca în data de 19 mai să fie prezenţi la ceea ce ei cu tristeţe numesc Mitingul Disperării! Nemulţumirile, indignarea, revolta acestora e justificată şi îndreptăţită * să scrieţi doamnă că iarăşi nu merg tramvaiele… * , * ne-au adus la sapă de lemn, noi ne ducem Dincolo da-i păcat de voi că sunteţi tineri…. *, * hoţu ăsta de Băsescu ne bagă mîna în pozonare să ne ia dreptul nostru pentru care am muncit din greu o viaţă *, * am pensia 350 de ron, din ce-o să-mi mai procur io bumbi de inimă … *, * să veniţi şi voi ai cinări în 19 mai la Miting cu noi, să veniţi că-i musai, ori noi ori ei ! *, * să-şi dea Demisia mafioţii ăştia că nu se mai poate *, etc
  Pe cîţiva din bătrîni i-a podidit plînsul… îşi priveau mîinile muncite, pline de bătături şi tremurînde şi-atunci am zărit că … totuşi , în ochii lor se-ntrezărea un licăr de speranţă…
  VINERI 19 MAI 2010 TREBUIE SĂ IEŞIM ÎN STRADĂ SĂ PROTESTĂM CU TOŢII ! ÎMPREUNĂ ! MARINARUL NU NE POATE INTERZICE DREPTUL LA EXPRIMAREA LIBERĂ A OPINIEI ! CĂ NU-I ŢARA LUI ŞI-A MAFIEI ÎMPREUNĂ CU CARE AU JECMĂNIT LA DRUMUL MARE POPORUL, GAŞCA PORTOCALIE – PD-L !

  http://sfinx777.wordpress.com/2010/05/14/19-mai-2010-cerem-demisia-primului-ministru-basescu-si-a-guvernului-sau-de-cacat-valea-destul/

  Organizaţia municipală a PSD Reşiţa, ca de obicei : DOARME !! NU au fost prezenţi, nu se implică, aşteptă funcţiile din… 2012… trist, dar, adevărat ! Nici Narcis Chisăliţă, nici Tudoriţa Nicula NU sunt sensibili la tot ce se-ntîmplă în aceste vremuri, curios…. Poate reuşiţi voi, cei de la Centru să-i treziţi …!!!
  Pensionarii sunt băgaţi în seamă de acest tandem N Chisăliţă – Tudoriţa Nicula numai cînd e nevoie de voturi???!!! Actiuni, discursuri, … NIMIC, dar… NIMIC !!
  Sibilla

  P.S Cei doi impricinati posesori de functii si atat, NU se pot plange ca n-ar fi primit comunicate de la centru… si totusi, le ignora, c-asa vor ei, sa NU doreasca sa faca ceva pt electoratul ce i-a votat ! RUSINE !!!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Faliment « VioBota - mai 7, 2010

  […] Ca sa vedeti unde a ajuns tara asta, dati un CLICK AICI! Publicat […]

 2. DOSARUL “ARABOAICA” « Mafia din Timisoara - mai 9, 2010

  […] Cu mai putin de trei saptamani inainte de votul final, care va stabili presidentul pentru urmatorii patru ani, toata lumea se bate cu toata lumea in Pesedeu TM. Diversi privati, care INCALCA LEGEA GROSIER, asculta telefoanele si convorbirile de incinta ale lide… […]

 3. MOGULU ZICE Începe o nouă săptămână | VIP in BANAT - mai 9, 2010

  […] Detalii care au enervat sifonarii timișoreni în weekendul trecut…AICI […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: