Titu Bojin preda cheile si stampila PSD Timis!

12 dec.

…si nu le preda oricui ci, cu unele mici nuante, doar deputatului Sorin Grindeanu care, pana la alegerile din primavara anului viitor, va asigura interimatul filialei. Am facut aceasta mentiune vizavi de Sorin Grindeanu tocmai pentru ca, deja, in pur stil social-democrat, unii au inceput sa se (auto)propuna ‘pe surse’, folosind canale media. Deci, ca sa nu existe dubii, PSD Timis nu va fi condus de ‘un trio de asi’ format din Sorin Grindeanu, Gheorghe Ciobanu si Sabin Bociu! Nici de Tristan si Isolda, nici de Lolek si Bolek, nici de Balanel si Azorel ci pur si simplu de „triumviratul” format… doar din Sorin Grindeanu! Pana la urma, nu vreau sa va reamintesc ca PSD Timis are o experienta de trista amintire cu astfel de „echipe de soc”,  mai ales daca ne aducem aminte ca, in anul 2004, la nivel de organizatie municipala, a existat un astfel de „triumvirat”, care s-a dovedit de rau augur, drept pentru care a si fost repede desfiintat, format din „celebrii” Dan Idolu- Petru Andea – Matei Suciu. Si unde mai pui la socoteala ca o astfel de „hora unirii” se poarta doar la partidele de buzunar….

Prima si prima data, stirea ca Titu Bojin, presedintele CJ Timis, demisioneaza din pozitia de presedinte al PSD Timis a aparut, evident, in exclusivitate, la televiziunea consilierului sau, Stelu Iordache. Iata textul si imaginea:

titu

Aici, cu toate riscurile, am de facut cateva mici comentarii, cred eu, absolut pertinente. In primul rand, hotararea de astazi a presedintelui Titu Bojin, de a pleca din fotoliul de la PSD Timis, nu este una normala, avand in vedere prejudiciile grave de imagine pe care le-a cauzat de-a lungul timpului organizatiei social-democrate. Va reamintesc aici doar cateva: procesul si candalul cu ANI (justificarea unei sume importante de bani), plimbarile la Parchet in dosarul familiei sale si, ultima, deplasarea cu duba DNA la Bucuresti. Hotararea ar fi fost normala daca, inca de la inceput, Bojin ar fi demisionat din PSD Timis si nu ar mai fi expus partidul in linia intai a frontului! Atunci ar fi fost normala! Oricum, stati linistiti, decizia de a pleca din functia de presedinte PSD Timis nu i-a apartinut lui Titu Bojin, nici macar in acest ultim moment, ci hotararea s-a luat azi dimineata la Bucuresti, presedntele CJT fiind pus in fata faptului implinit! Asta e adevarul! Mai mult, tot azi dimineata, lui Bojin i s-a comunicat sa-si incalzeasca „echipa media”, pe care a antamat-o in campania electorala pentru Victor Ponta, in vederea efectuarii unei deplasari la Bucuresti, la inceputul saptamanii viitoare, cand sunt asteptati sa vina cu bugetele de cheltuieli si strategia…pacii!

Personal si la modul cel mai sincer, am doua mari regrete. In primul rand ca astazi, inainte de discutia de la Bucuresti, desi am spus-o inca de ieri, Titu Bojin a pierdut ocazia, poate unica in viata, sa demonstreze pentru ultima data ca e barbat si ca are caracter si onoare. Ce frumos ar fi fost ca Titu Bojin sa anunte, printr-un comunicat de presa ca, din cauza gravelor prejudicii de imagine pe care le-a adus partidului, face pasul inapoi de la partid? Asumat, barbatesc, putina cenusa in cap, plecat cu fruntea sus!!! Si, utlimul regret pe care il am vizavi de Bojin este faptul ca, tot ce am construit in materie de imagine si comunicare, in ultimii ani de zile si cu multa migala, alaturi de colegul si prietenul meu Vio Bota, s-a dus pe……..intr-o clipita, in mai putin de doi ani de zile, din cauza unora sau altora, ca nu vreau sa-i mai nominalizez. Se stiu ei specialistii in comunicarea onomatopeica si nonverbala!

Jur, Titule, ce mi-ar fi placut sa stiu si eu sa dau cu peria si cu limba sau sa-ti dau scamele jos de pe haine, in fiecare dimineata. Sa-ti spun cat esti de frumos, destept si ca esti ca un soare! Imi si inchipui cum mi-ai fi zambit! Asta e…nu a fost sa fie! Sa nu crezi ca regret….

Un răspuns sa “Titu Bojin preda cheile si stampila PSD Timis!”

Trackbacks/Pingbacks

  1. O singura solutie | VioBota - decembrie 14, 2014

    […] pentru pozitia de ministru pentru Societatea Informationala in viitorul Cabinet Ponta. Ca urmare, in ciuda unor speculatii firesti de presa, PSD Timis nu poate fi condus in prezent decat de catre Sorin Grindeanu, care are sarcina dificila de […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: