Sah-mat la Ilie Sarbu: deputatul PSD Timis, Maria Barna, a fugit la independentii generalului Oprea!

14 apr.

O zi nebuna, nebuna, nebuna! Azi a fost o zi plina de evenimente politice judete. In primul rand, in ordinea cronologica, as face o mica referire la conferinta de presa, sustinuta de prefectul de Timis, Mircea Bacala. Intr-un moment de relaxare totala si in plina euforie, reprezentantul Guvernului Romaniei in teritoriu a facut referire la activitatile vicepresedintelui CJ Timis, Adam Craciunescu. Doar ca prefectul Bacala, in loc sa-i spuna pe nume, asa cum ii scrie in buletinul de identitate, acesta l-a poreclit pe soferul lui Ilie Sarbu…Craciun Adamescu!!! Nu stiu cine este omul acesta, pentru ca puteam sa bag mana in foc ca acest Craciun Adamescu este un personaj virtual, demn de desene animate sau de cascadorii rasului. In niciun caz nu credeam ca e un om in carne oase! Mai ales unul care articuleaza si silabiseste!

Sa trecem la lucruri serioase si sa vorbim despre demisia Mariei Barna din PSD Timis. Pentru multi dintre membri de partid, aceasta fiinta blajina este o necunoscuta, remarcandu-se doar in momentul in care fiul sau a transmis, de pe mailul doamnei deputat, toataaaaa strategia de comunicare a PSD la nivel central, pe tema Traian Basescu. Acum, in noua lumina a faptelor, stau sa ma intreb daca, nu cumva, gestul a fost unul intentionat. Poate ca cel mai indicat să raspunda este senatorul Ilie Sarbu, omul care a promovat-o, a scos-o din joben si din pantaloni pe aceasta tanti! Daca oameni cu greutate din PSD Timis, nu au avut loc pe colegii eligibile, toata structura controlata de Sarbu a muncit la greu pentru a o scoate deputat pe Maria Barna. In detrimentul doamnei Maria Grapini, cunoscut om de afaceri si vicepresedinte national al PC, care a fost sabotata constant de oamenii lui Adam Craciunescu sau, vorba prefectului Mircea Bacala, Craciun Adamescu.

Miscarea de picioare a deputatului Maria Barna demonstreaza urmatoarele aspecte: 

– Ilie Sarbu nu mai reprezinta PSD Timis la Bucuresti, asa cum tot lanseaza

– dezagregarea organizatiei judetene este o realitate crunta

– promovarile pe listele PSD Timis s-au facut numai pe criterii stiute de Ilie Sarbu si de acest… Craciun Adamescu

12 răspunsuri sa “Sah-mat la Ilie Sarbu: deputatul PSD Timis, Maria Barna, a fugit la independentii generalului Oprea!”

 1. maya-shu aprilie 14, 2010 la 5:05 pm #

  Era de asteptat, dupa episodul penibil din parlament,cand l-a injurat pe un psd-ist… Aceasta doamna nu a fost nici o zi membra de partid !!! Declara ca este in relatii f.bune cu Ilie Sarbu. Acum Sarbu de ce nu reactioneaza la demisia ei ?!…

 2. noi aprilie 14, 2010 la 6:59 pm #

  Pai nu ne-ati spus ca adevaratul sau nume este Dr.Dividente?
  Aaaaaaa, am inteles (cam greu, ce-i drept): Craciun Adamescu este numele de botez, dat de taica POPA,nu ?!…

 3. TIBERIU KISS aprilie 15, 2010 la 4:52 am #

  Ce sa raspunda Ilie Sarbu, cand el a impus-o pe aceasta doamna Barna pe listele PSD Timis, in detrimentul altor politiceni? Ce mai poate sa spuna? Ca a venit pe fileiere sindicale? Ca femeia are alte reguli in viata, decat cele de deontologie politica?

 4. TIBERIU KISS aprilie 15, 2010 la 4:52 am #

  …daca nici prefectul Bacala nu stie cum il cheama, eu cu atat mai putin! Imi tot scapa:)

 5. red aprilie 15, 2010 la 4:22 pm #

  da! toata lumea este cu ochii pe bloguri. Se simte un aer primavaratec, de intinerire. Se prevesteste un nou inceput . Corabia este parasita la greu, dar cei obisnuiti cu greul nu se sperie.

 6. vasi aprilie 18, 2010 la 9:27 am #

  Tibi , ..nu vad legatura intre Maria Barna si Ilie Sarbu.
  Apropo..Pacepa a fugit tot dincauza lui Sarbu….si incep sa ma plictisesc dc nu mai scrii si despre altele.
  Mi se pare a fi un fel de obsesie la Ilie Sarbu….Ok..va pleca si el probabil va veni altul si tot asa..nimeni nu este de neanlocuit…dar mi se pare ca omul te-a suparat pe tine cu ceva si atunci nu este o chestie care ne priveste pe noi.
  Astept de la tine mai mult….sincer!

 7. TIBERIU KISS aprilie 19, 2010 la 4:45 am #

  Pacepa a fugit, sustine el, din cauza regimului Ceausescu. Ilie Sarbu a adus-o si a impus-o pe Barna pe listele PSD Timis. Iata raspunsurile la dilemele tale!
  Cat despre obsesiile fiecaruia – inchis citatul – Romania e o tara libera. In concluzie, e dreptul meu sa-mi spun opiniile, chiar daca sunt vizavi de Ilie Sarbu. Si o fac, doar pentru ca am convingerea ca social-democratii banateni pot sa traiasca si fara Ilie Sarbu si Adam Craciunescu. Mai mult, cred ca partidul asta nu e o taraba de zarzavaturi, unde totul se vinde pe taraba!

 8. vasi aprilie 19, 2010 la 6:09 am #

  ok…in definitiv e blogul tau….tot nu vad de ce Papa Ilie este chiar asa important pt a deveni lait motivul oricarui inscris pe blog

 9. TIBERIU KISS aprilie 19, 2010 la 9:33 am #

  E foarte important! Este si o sa mai fie!

 10. Filotei aprilie 20, 2010 la 8:36 pm #

  Mon cher Tibike,sincer nu vad de ce atata incrancenare vis a vis de Ilie Sarbu…..daca bine imi amitesc v-a oferit o paine alba, tie si la plotonierul de socrut-o.Da recunostinta nu sa mai esista azi!!!!Maria Barna … o profa sugatoare de pix si cam atat!!!!!! de creta nu se atinge ca-i face rau, adica temperatura, asa faceam unii cand voiam sa chiiulim, sugeam o creta si gata, temperatuar, scutire medicala ..

 11. TIBERIU KISS aprilie 21, 2010 la 4:35 am #

  Iti amintesti gresit! Stai prost la capitolul memorie! Se mai intampla, dar nimic nu e pierdut!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Victoria blogarilor asupra marlanilor « VioBota - aprilie 15, 2010

  […] Victoria blogarilor asupra marlanilor Ieri, comunitatea blogarilor din Timisoara a inregistrat un succes de proportii. Prefectul Mircea Bacala a demonstrat ca toata floarea cea (putin)vestita a politicienilor locali sta cu ochii pe bloguri ca pe butelie. Cititi AICI ca sa intelegeti despre ce vorbesc si AICI. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: