Stăpânii Timișoarei

9 nov.
 •  
  • De mai puțin de 24 de ore, Timișoara fierbe. Mailurile mai multor ziariști au fost invadate de comentarii și o serie de linkuri, vizavi de activitățile unor interlopi din orașul de pe Bega. Inrformațiile sunt mai mult decât prețioase și nu fac altceva decât să confirme, încă o dată dacă mai era nevoie, că mafioții sunt mână în mână cu funționarii publici, în special cu cei din MIRA. Oricum, fie vorba între noi, o bună parte din datele oferite către mass-media sunt de notorietate publică, în special implicarea unor polițiști în protejarea traficanților de droguri și carne vie! La fel de cunoscute sunt și informațiile conform cărora, o bună parte din lumea interlopă din Timișoara, a ajuns un soi de paravan pentru funcționari publici, devenid peste noapte mari proprietari de terenuri, imobile și mașini de lux. De mai bine de doi ani, toată lumea vorbește că Timișoara a ajuns o a doua Craiovă. Și asta a rămas doar la nivel de discuție, întrucât, cel puțin până acum, mai marii IPJ Timiș nu au mișcat, nici măcar din urechi sau degete. Este clar că informațiile postate pe internet, sub pseudonimul de Boncu Lucian, nu au nicio legătură cu acest individ, extrem de cunoscut și el în mediile underground ale Timișoarei. Cert e că textul, care a fost expediat mai multor ziariști și redacții centrale, conține două elemente esențiale: informație pură și verificabilă, pe alocuri cu o ușoară tentă de dezinformare și exagerare, dar și un limbaj ironic, plin de tâlc și foarte subtil, cu trimitere directă la situații concrete. Pentru connaisseuri, acest lucru spune foarte mult. Cel puțin mâna unui serviciu de informații, care lasă se se înțeleagă că armaghedonul cu interlopii de Timișoara, cât și legăturile acestora cu funcționari publici, va continua….dacă polițiștii, judecătorii și procurorii nu își fac treaba ca la carte! Fără alte comentarii, atașez linkurile, astfel încât fiecare să-și tragă concluziile finale.
  • http://www.timisoreni.ro/forum/ftopic52972.html
  • http://www.timisoreni.ro/forum/ftopic53786.html
 • PS: asa cum  era de asteptat, linkurile de mai sus, au disparut, la mai putin de o zi de la postarea acestui material. Nici nu e de mirare, dovada ca…stapanii Timisoarei nu dorm. Oricum, pentru cine doreste sa afle, cele doua anonime au fost salvate SI in WORD, tocmai in ideea de a preveni vreo defectiune tehnica. Asa ca, pace si linste tutror.

5 răspunsuri sa “Stăpânii Timișoarei”

 1. ambrus noiembrie 9, 2008 la 10:41 pm #

  „…politistii,judecatorii si procurorii nu isi fac treaba ca la carte”..si nu-si vor face niciodata treaba ,cel putin in urmatorii 50 de ani,sau cine stie,cand va iesi dreapta de la guvernare…

 2. TIBERIU KISS noiembrie 10, 2008 la 4:49 am #

  Nu stiu dacă are neapărat legătură cu..ieșirea dreptei de la guvernare! Astfel de fenomene au avut loc, chiar și când stânga avea în mână frâiele acestei țări. Indivizi de genul acesta și frății dintre funcționari publici și interlopi, au existat în toate timpurile. Problema care se pune este ce facem?!? Suportăm și dăm taxe de protecție, închidem ochii la astfel de confrerii și întoarcem capul în altă direcție, ne ținem gura închisă ca să nu facem valuri și câte și mai câte. Așa se pune problema!

 3. marcel noiembrie 12, 2008 la 9:13 am #

  salutare tibi
  mare rugaminte, te rog nu mai scrie cu diacritice ca sa putem citi si noi mai usor.
  ca patratele alea chiar ajung sa ma supere la un moment dat.

 4. judge noiembrie 14, 2008 la 5:12 pm #

  curios e… cine ar fi putut scrie asa ceva? oricum… mi se pare f interesante si sspect e ca au fost sterse deja de pe timisoreni.ro, de ce oare? credeam ca e libertate de exprimare, doar de-aia sunt forumuri… interesant

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: