Lumini și umbre

31 oct.

După mai bine de două săptămâni de muncă efectivă, în sfîrșit, am reușit să avem o formă finală a clipului electoral al Corneliei Corescu, candidat la Senatul României pe colegiul 4 Timiș. Nu e momentul să vă spun prea multe despre echipa de șoc, care și-a pus mintea la contribuție pentru acest videoclip. Știu doar că ideea de lucru a fost una bună, mesajele sunt pe măsură și actuale, restul vom…Decidem împreună!

PS: A început campania electorală! Toate partidele politice și-au lansat candidații la apă. Fără îndoială, în rândul partidelor, există și oameni de valoare, care au ceva de spus și vor reprezenta bănățenii cu fruntea sus. Am auzit discursuri bune și unele care au fost seci, fără mesaj. Electrizant a fost discursul Corneliei Corescu de la Făget. Mobilizator a fost și cel al lui Marcel Miclău de la PSD: Suntem mai aproape ca oricând de o victorie importantă, în județul Timiș… Dumnezeu să ne ajute! Sunt multe de făcut, dar cel mai important lucru este ca pe 30 noiembrie să fim uniți… și să scoatem dreapta de la guvernare! E vremea celor mulți! E timpul solidarității sociale! Vă mulțumesc! Simplu și de efect! A bătut gongul. Succes tuturor!

7 răspunsuri sa “Lumini și umbre”

 1. Alina octombrie 31, 2008 la 2:46 pm #

  Nu-i rau…

 2. malinache noiembrie 2, 2008 la 6:06 pm #

  Nu stiu de ce da imi vine sa rad. E ok clipu, dar imi vine sa rad.

 3. TIBERIU KISS noiembrie 3, 2008 la 5:27 am #

  Foarte bine ca râzi. Înseamnă că esti în formă, așa cum te știu. Până una alta, gândește-te și la proverbul…cine râde la urmă, râde mai bine:-)

 4. Lucian noiembrie 4, 2008 la 10:47 am #

  E misto clipul, dar nu trebuia sa apara madam corescu macar o idee mai mult in clipul asta? Intreb, nu ma pricep

 5. TIBERIU KISS noiembrie 4, 2008 la 4:49 pm #

  Depinde. Suntem la uninominal si sunt de parere ca mesajul e mult mai important decat imaginea candidatului. Pana la urma, insusi mesajul, este candidatul. In concluzie, doamna Cornelia Corescu este prezenta peste tot si, mai mult decat atat, la fel va fi si in subconstientul electoratului. Uraaaaaaaaaaaaaaaaa!

 6. nelu noiembrie 5, 2008 la 8:07 pm #

  foarte frumos clip.mai ales ca ideea e copiata. ci care se pricep cat de cat stiu ce spun. cat despre meaj…….

 7. TIBERIU KISS noiembrie 6, 2008 la 4:53 am #

  Draga Nelutu…ai dreptate. Din nou! Si sper din tot sufletul ca asta sa-ti hraneasca orgoliul masculin. Mai mult, sunt de-a dreptul entuziasmat ca te pricepi chiar si la mesajele electorale, ceea ce m-a convins ca esti un om creier si un IQ pe masura. Oricum, iti sunt dator pentru atentia acordata si te rog sa ramai la stadiul de anonim. Neluțule, asa ai fost de când te stiu: un tip șters, invidios si cu un orgoliu pe masura caracterului. Apropo, stapanii tai stiu ca te conversezi cu mine?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: