Votez Gheorghe Ciuhandu!

6 iun.

Niciodata nu am spus ca Gheorghe Ciuhandu este sau a fost un primar rau! Desi, in ultimul mandat, nu a realizat foarte multe lucruri. Se putea si mai rau pentru Timisoara. Astazi, Gheorghe Ciuhandu mi-a dovedit, inca o data, daca mai era nevoie, ca este un altfel de politician. Unul cu coloana vertebrala!

In timp ce domnul Nicolae Robu e sustinut, zilnic, de cate un ministru liberal, Ciuhandu a fost sustinut, timp de 16 ani, de cetatenii municipiului Timisoara. Ceea ce nu e putin lucru! Astazi, Gheorghe Ciuhandu a iesit la rampa, intr-un mod magistral, dandu-le un dos de palma, una morala, tuturor fatalailor penelisti. Discursul lui Ciuhandu a fost unul extrem de dur, in conditiile in care Robu, de cand a inceput campania electorala, se tot ascunde, ba dupa mesuri, ba dupa statiile de tramvai, ba in spatele ministrilor liberali si, mai nou, de ieri, sub fusta Rodicai Vlad si la umbra clarinetului lui Coriolan Garboni, supranumit Supergâgă.

Din respect pentru cititorii mei si profesia mea, nu doresc sa public aici imaginile de astazi cu dl. Nicolae Robu, adunate de prin studurile de televiziune. Va invit sa accesati contul de facebook al PNL Timisoara ca sa trageti singuri concluziile! E de prisos sa va spun, acum, ca Robu, dupa aceeasi reteta, nu participa la nicio dezbatere televizata, in direct, cu contracandidatii. Inregistreaza doar de unul singur! Motivele se stiu, deja!

Revenind la ”independentul” cu clarinet, acest supergâgă al Filarmonicii Banatului, as vrea sa-l intreb dacă supararea sa pe controversatul Ioan Cojocari, secterarul Primariei Timisoara, are legatura cu un club din Piata 700, gestionat de fiul domniei sale, la umbra unei fundatii culturale!? Cat despre ”independenta” politica a lui Garboni, cu siguranta acesta poate intra intr-un dictionar de demagogie politica, dupa ce astazi i-a facut galerie pedelistului Constantin Ostaficiuc, la o dezbatere publica. Cat de ”intelectual” si banatean poate fi acest Supergâgă din moment ce o parte din voturi pretinde ca le directionaeaza spre Nicolae Robu, iar cealalta parte spre Constantin Ostaficiuc. Adica, cu o mana la USL, cu alta la PDL. Dupa interes!

Curat Caragiale, nea Nelu!

Un răspuns to “Votez Gheorghe Ciuhandu!”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Jurnal de campanie (XVII) Lăsați sponsorii să iasă în față « VioBota - iunie 6, 2012

    […] Între timp, s-a dezlănțuit Gheorghe Ciuhandu. Like this:LikeBe the first to like this […]

Lasă un comentariu