Final de campanie electorală: circ pe pâine!

8 iun.

In sfarsit, a inceput si campania electorala! Chiar acum la final, cand mai sunt doua zile pline! Evident, nu din punct de vedere legal. Pe scurt, la Deta s-a incercat inciendierea unei masini, apaertinand unui candidat PC, pe la Sannicolau Mare se inchirieaza, de catre PDL, toti clovnii anatamati de PSD, iar la Timisoara se repeta scenariul de acum 4 ani!

Azi noapte, la ora 23, in direct la Televiziunea Europa Nova, Mihai Mocanu, directorul de campanie al lui Titu Bojin, a prezentat un afis contrafacut, pe care apareau, intr-un trio de sustinere, Constantin Ostaficiuc de la PDL, Nicolae Robu de la USL si primarul de Lugoj, Francisc Boldea de la USL. In acelasi timp, Politia Timis perchezitiona si sigila tipografia Waldpress de pe strada Brandusei unde, pe langa afise otrivite, s-au tiparit fix 489 de buletine de vot.

Nu vreau sa intru, acum, in treaba Politiei Romane. Ce pot sa va spun este ca  patronului tipografiei i s-a deschis un dosar de cercetare penala, la articolul 110 Cod Penal. Am mai remarcat faptul ca, toata aceasta actiune a PDL Timis, seamna izbitor de penibil cu un joc de glezne, ineficient. Acum 4 ani, PDL Timis inventa strategii de campanie false ale PSD, pe care le-a atribuit lui Ilie Sarbu. Acum 2 ani, de pe toate cladirile, dupa aceeasi metoda expirata, timisorenii erau anuntati ca „Ciuhandu sustine pe Basescu” (evident se refereau la pocaitul pedelist Ovidiu Ciuhandu, nu la primarul Gheorghe Ciuhandu). Ieri, tot din lipsa de imaginatie, s-au tiparit mai multe tipuri de afise, conform carora primarii USL din marile localitati il sustin pe Constantin Ostaficiuc, nu pe Titu Bojin. Tot ieri, dar la Tomnatic, pedelisitii si-au tras cate o cruce cu vopsea pe case, iar acum incearca sa victimizeze, chipurile, ca e opera USL.

Vorba dlui Constantin Ostaficiuc: nu poti sa minti oamenii, trebuie sa le spui adevarul! Tot adevarul!

Un răspuns sa “Final de campanie electorală: circ pe pâine!”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Jurnal de campanie (XIX) Lipsă de imaginație « VioBota - iunie 8, 2012

    […] jocuri de cuvinte simple și de multe ori stupide, mesaje confuze, autovictimizare. Mi-am reamintit de penibila diversiune realizată în anul 2008 de către echipa de campanie a PDL, care a scris un …Rezultatul evident că nu a fost cel scontat, iar victoria de atunci a lui Ostaficiuc s-a datorat […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: