A inceput campania si la PSD Timis!

30 apr.

In mare graba, acum, ca in mai putin de o ora, descind in teritoriu greii de la Bucuresti, de bucurie, ca sa nu spun altfel, PSD Timis a inceput marea…afisare! Daca tot s-au vazut nevoiti sa arda toate productiile electorale, care-l infatisau si alaturau pe Titu Bojin de Daciana Sarbu, PSD Timis, sub bagheta lui Titu Bojin, a ramas la aceeasi idee unica, dar fixa, dupa principiul „incearca si cu o femeie”. Daca nu a tinut figura „transferului de notorietate” dinspre Titu Bojin inspre Daciana Sarbu – nu e de ras! – presedintele CJ Timis s-a lipit, in fotoshop, cu Maria Grapini, candidat pentru europarlamentare al USD, aripa PC. Fara doar si poate, alaturarea dintre cei doi este una benefica din toate punctele de vedere, mai putin cel electoral, intre fostul ministru al turismului si seful administratiei judetene puntea de legatura fiind, fara doar si poate, gramatica limbii romane. Nu mai intru in detalii, intrucat unele sunt notorii si cunoscute la nivel national, deja! Oricum, gigantul mash, afisat pe un bloc din Calea Sagului din Timisoara, ma duce cu gandul intr-o singura directie, avand in vedere pozitia corporala si limbajul non-verbal al celor doi oameni politici. La prima vedere, daca nu gresesc, cred ca e vorba despre o candidatura in mediul rural, in cel mai fericit caz urban, dar pe statiunea balneoclimaterica Buzias. Sub nicio forma, europarlamentare! Cel mult un consiliu local, nu unul de la Bruxelles! Cu batul in balta si aici ma opresc!

Imagine

In alta ordine de idei, daca tot vorbim de combinatii in politica, am decis, tot azi, dupa unele mici consultari, ca a sosit vremea sa va dezvalui un mic plan de viitor: o sa ma inscriu in competitie pentru functia de director de la Muzeul Banatului! Nu pentru ca am ceva de imparitit cu fostul meu coleg – nu subaltern! – Dan Radosav ci pentru ca, pur si simplu, doresc sa-i demonstrez presedintelui CJ Timis ca pot promova un concurs, chiar si fara sprijin politic sau hartie de la partid, asa cum se obisnuieste in Romania zilelor noastre! Acum, ca tot a fost nominalizat Dan Radosav ca interimar al Castelului Huniade, asta pana la organizarea concursului, doresc sa va marturisesc ca, inainte de acest moment, in urma cu circa doua luni, postul mi-a fost oferit mie pe tava, „pe surse”, asa cum le place unora sa-si asume, cu conditia sa fac mersul piticului si sa nu mai pronunt un singur nume din PSD Timis. Pur si simplu, sa nu mai zic nimic: nici de bine, nici de rau! Faptul ca azi sunt aici, in exact aceeasi ecuatie, e clar ca raspunsul meu a fost unul pe masura! Asadar, probabil ca in luna iulie, pentru ca nu se stie cu exactitate data concursului, ma voi prezenta in fata comisiei de evaluare de la CJT. Voi fi onorat sa-mi prezint proiectul de management si sa raspund intrebarilor, cu atat mai mult cu cat fata de consilierul Adrian Negoita, seful comisiei de cultura din administratia judeteana, am un respect deosebit si, macar, vorbim aceeasi limba! Consider ca am studiile necesare, stiu clar ca mi-am facut scoala la timp – liceu, facultate, 3 mastere si cursuri de specialitate – asa ca nu am niciun stres ca nu beneficiez de recomandarea presedintelui Titu Bojin. Personal, nu cred ca lucrurile la Castelul Huniade se vor regla altfel decat corect si cu cartile pe masa pentru ca, daca va fi altfel, ma voi adresa, asa cum e si normal, instantelor de judecata! In aceeasi cheie, tot pentru Sfanta Dreptate, doresc sa precizez ca, daca interimar ar fi fost numit Stelu Iordache, consilier al presedintelui CJ Timis, poate ca m-as fi gandit de doua ori, inainte sa imi depun dosarul pentru functia de director al Muzeului Banatului. Am o relatie speciala cu Stelu!

Asadar, pana la momentul X, nu-mi ramane decat sa pun mana pe „biografie”, nu pe bibliografie, confuzie vadit intentionata si dedicata celor care si acum, din prea multa cultura, fac confuzii intre aura si aureola. Asta ca sa nu mai spun de celebrele exprimari „in pricipiu, e sarbatoare” si „va spun in doua cuvinte: ex-clus”. Cam asta e, pe scurt, concluzia la care am ajuns dupa ce am silabisit biografia aurei din jurul presedintelui CJ Timis, Titu Bojin!

Sunt bun, nu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: