Primiti cu PSD-ul?!? (II)

21 mart.

Pentru ca mai putin si intram in weekend si tocmai pentru ca ieri a fost decretata Ziua Internationala a Fericirii, astfel incat toata lumea a fost „condamnata” sa zambeasca, inca de la inceputuri, am avut parte de doua evenimente mondene, absolut ilariante. Sincer, as fi vrut sa le numesc intamplari politice, dar mi-e greu sa le cataloghez asa. In primul rand, materialul aparut pe  timisoaraexpress.ro nu a facut altceva decat sa surpinda realitatea crunta din CJT. O scena desprinsa din Kafka, ca sa nu spun altfel! Partea buna e ca, pana la urma, nu sunt printre singurii care demonstreaza ca nivelul profesionalismului din CJ Timis a scazut drastic, odata cu instalarea lui Titu Bojin la carma judetului! Asta, nu pentru ca Bojin nu ar putea conduce un judet, doar ca e mult prea ocupat cu alte treburi: liste, functii si biznis in interes privat! Nu vreau sa intru in discutii, acum, pentru cine a fost creata aceasta noua structura (ONG) in cadrul CJ TImis, chipurile pentru promovarea turstica a zonei! E bine, totusi, ca cei vizati sa ocupe posturile de la varful acestei asociatii, nu au intrat in jocul lui Bojin! O sa radeti, dar se stia de aceasta manevra, inca din toamna anului trecut! Mai exact din luna octombrie!

Pe de alta parte, tot ieri, presedintele CJ Timis, excelenta sa, Titu Bojin, se batea cu pumnii in piept, in toata presa, ca a adus investitori in Timis, care vor crea 500 de locuri de munca. Mai mult, Bojin a afirmat in mod public, chipurile, „mi-am dat acordul, in aceasta dimineata, pentru construirea fabricii de medicamente”! Ce nu spune Bojin, in mod voit si pervers, lasand sa se inteleaga ca el a adus investitorul, e ca el si-a dat acordul, adica si-a pus semnatura, in calitate de presedinte al CJ TImis, pe…un certificat de urbanizsm, recte un PUZ! Ceea ce e bine si e normal, tocmai pentru ca face parte din fisa postului! Partea buna e ca Bojin semneaza zeci de astfel de certificate de urbanism si autorizatii, intr-o singura zi de lucru! Asa ca, sa faci o conferinta de presa, special pe acest subiect si sa te infoi, mai ceva ca Penes Curcanul, mi se pare un gest cel putin lipsit de decenta!

Personal, cunosc investitorul care a adus aceasta firma de medicamente si stiu excat ce prejudicii a creat Titu Bojin prin iesirea in presa cu acest subiect, desi a fost avertizat sa nu o faca. Nu pentru ca nu are nicio treaba cu subiectul si nici cu locurile de munca, ci tocmai pentru ca, in acelasi parc tehnologic de la Giarmata, mai este asteptat un alt investitor, care pune la bataie, de aceasta data, peste 3500 de locuri de munca. Cert e ca nimeni nu-si doreste, in acest moment, in buna traditie a poporului roman, ca sa se afle, tocmai pentru ca preturile terenurilor din zona se vor dubla. Ca sa nu spun mai mult despre alte interese!

Acum, ca Bojin s-a linistit si si-a asumat si cele 500 de locuri noi de munca, macar sa vada electoratul ca mai face cate ceva si pentru oameni, este rugat sa ia stiloul si sa mai semneze cateva certificate de urbanism sau PUZ-uri, iar saptamana viitoare sa iasa din nou in mass-media, ca sa anunte poporul ca si-a respectat…fisa postului! Nu promisiunile electorale!

Mai bine, Titu Bojin, in buna traditie a lucrurilor, ar mai semna cate o hartie pentru Tehnocer SRL, Tehnodomus SA, Socot Targu Mures SA, Lescaci SRL, Iridex Grup. Ca sa nu-si iasa din mana!

Weekend placut!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: