Primiti cu PSD-ul?!?

18 mart.

Nici  nu mai stiu cum sa cataloghez toata circoteca si maimutareala asta facuta de presedintele CJ Timis, Titu Bojin, in jurul numirilor de la deconcetrate, acum, ca liberalii au iesit de la guvernare, dar nu de la putere! Bojin a vrut sa arate tot timpul, prin toate iesirile publice pe care le-a avut, ca el este la butoane si ca nimeni nu primeste vreun fotoliu caldut, daca nu trece pe la cabinetul sau din CJT. Inca o data s-a demonstrat ca nu e asa! Asa ca, din nou, Titu Bojin s-a facut de toata bafta, astfel incat, acum, tot orasul rade cu pofta!

Pe scurt, dupa ce a trambitat peste tot ca Adrian Negoita are sanse de la 100% sa fie subprefect, de la Bucuresti lui Titu Bojin i s-a transmis ca postul revine UDMR! Sah mat la presedinte! Singura problema ar fi ca bucuria unor oameni de carte a fost de scurta durata, intrucat sindicalistul Negoita va ramane vataf pe agenda culturala de la CJT, spre disperarea justificata a unora. Dar, cum e conducatorul…asa e si echipa! Apropo de asta, sincer, am adormit greu azi-noapte dupa ce am citit declaratia halucinanta si fara nicio noima a domnului Bojin, vizavi de Adrian Negoita: „Cea mai accentuată persoană pentru funcţia de subprefect în Timiş este Adrian Negoiţă. Evident mai avem şi variante de rezervă”! Chiar daca am impartit fraza in propozitii simple,tocmai ca sa patrund adanc in mintea presedintelului CJT, tot nu am inteles talcul expresiei „cea mai accentuata persoana”!?! Semn ca am facut scoala la timp! Oricum, ma intreb, in logica lui Titu Bojin, daca Adrian Negoita a fost varianta optima pentru PSD Timis, in ocuparea postului de subprefect, care ar fi fost …atunci „rezervele lui Negoita”? Nu pot decat sa-mi imaginez…

In rest, toata moderatia asta a schimbarilor liberalilor din functii, nu este decat inca o gargara si o alta minciuna, marca Titu Bojin. Daca ar fi corect cu prietenul sau Nicolae Robu, primarul Timisoarei, atunci Bojin ar recunoaste public faptul ca, inca de vineri, a trimis la Bucuresti, cu antet si stampila de PSD Timis, toate propunerile nominale pentru tot ceea ce inseamna functii deconcentrate, ocupate, la ora actuala, de liberali. Nu vreau sa public lista in facsimil, aici, pentru ca le-as face mari deservicii unora, dar pot sa pun pariu, acum, ca nominalizarea lui Titu Bojin pentru RAR Timis nu va sta in picioare, chiar daca si-a rupt camasa de pe el, motivand ca „omul a muncit pentru noi in campanie si l-a ajutat pe senatorul Matei Suciu sa castige”. Evident, vorbesc despre Dorin Candea, fost director pe vremea PDL. De cazierul domniei sale, nu mai zic nimic, ca e plin internetul de materiale documentare! Cum de a avut curajul Titu Bojin sa propuna un astfel de personaj, intr-o functie pentru care candidatul are condamnari „cu obiectul muncii”, mi-e greu sa inteleg. Dar nu sa intuiesc!!! Cu atat mai mult cu cat, acum, in prag electoral, procurorii de la DNA le sufla tuturor politicienilor, in ceafa!!!

Acum, ca tot suntem la acest capitol, tocmai pentru ca traversam in rugaciune Postul Pastelui, nu Saptamana Orbului, ma intreb, in mod retoric, in faza asta, ce legaturi exista intre firmele de mai jos si societati comerciale din anturajul apropiat al presedintelui CJ Timis, Titu Bojin: Tehnocer SRL, Dateco SRL, Aquaproject SRL, Daminix SRL, Socot Targu Mures SA, Tehnodomus SA, Fasingos TRP SRL, Parabelum SRL, Lihoni SRL, Con Balast SRL, Instalatii Pelicanul SRL, Waserul Ideal Comany SRL, Romics SRL, Edilcoge SRL, Cleanagri SRL, Apasco SA, Coniz Romarg SA, Lescaci Com SRL, Craiul Codrilor etc etc! Ma refer aici la circuitul banului in natura, desi am ales firmele in mod aleatoriu, doar de pe pozitiile cu sot!!! Pe departe, cel mai sinuos si spectaculos traseu al banilor l-am identificat, asa dintr-o privire scurta, pe crengile SC Lihoni SRL, firma controlata de primarul de Bethausen, Ioan Lihoni. Nimic nu se pierde, totul se castiga si se imparte in profit! Din banul publica, atenti! Fac aceasta precizare, pentru ca in limbajul unora apare mereu sintagma „toata familia mea face afaceri, ce e rau in asta?”. Nu e rau sa faci afaceri, dar cand banul statului se invarte in cerc inchis si ajunge mereu, mereu si mereu la acelasi grup de firme, atunci e o PROBLEMA! Nu mai vorbesc de SC Parabelum SRL, societate controlata de primarul de Criciova, Rosoca Petru. Si nici de toate firmele cu caracter forestier din zona Lugoj, recte Nadrag, Ohaba Lunga, Criciova, Manastur etc. Si nici de cele care au exploatari mineraliere in zona Lugoj!!!

Nebunie curata!

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: