PSD Timis, un cuib veritabil al social-democratiei

20 mai

Acum, ca alegerile interne de la PSD Timis s-au terminat, cred ca e necesar sa fac unele mici clarificari, asa cum am promis. In primul rand, totul a decurs, la milimetru, dupa cum am anticipat, recte, functiile cu miza au fost antamate, fara drept de apel, de catre Adam Craciunescu – presedinte executiv si Marcel Mihoc – secretar.

In cazul lui Mihoc, nu ar fi trebuit sa existe niciun fel de problema, avand in vedere ca este omul care a condus campania electorala a lui Titu Bojin, dar un grup de pitigoi s-a opus vehement. De ce? Numai Titu Bojin stie si poate sa explice de ce, chiar si in ultima clipa, cand Mihoc avea deja sprijinul total al Bucurestiului dar si al primarilor PSD Timis, a incercat marea cu degetul.

O situatie comica s-a inregistrat in cazul senatorului Matei Suciu, cel care, dupa ce s-a ladudat ca-l face [raf pe Sorin Grindeanu si l-a atacat necolegial pe acesta, si-a retras brusc candidatura pentru functia de presedinte executiv, fasaind mai ceva ca un balon ieftin. Dupa ce ca s-a facut de mirul lumii, Suciu s-a ratoit, intr-o sedinta de partid, la ziaristi, in absenta acestora, evident, suparat fiind ca i se incurca jocurile. Tot de nervi, „a comandat” un asa-zis pamflet la adresa senatorului Ilie Sarbu, publicat pe un site, fara audienta. Un adevarat senator! Dinclo de gluma, Suciu ar trebui sa fie, mai degraba, ingrijorat de fauna care colcaie in jurul lui si cu care face afaceri si negociaza, la telefon, circuitul leului in natura. Ma mir, pentru ca unii consilieri de-ai domniei sale sunt absolventi de…”stinte juridice”! Sic!

Oricum, la PSD Timis, lucrurile sunt pe departe de a fi incheiate. Zarurile nu au fost, inca, aruncate, caci urmeaza alegerile pentru organizatia de femei. Acolo unde, pentru a treia oara Titu Bojin ar putea pierde. Din nou!

Pentru a inchide, deocamdata, subiectul PSD Timis, concluzia generala e ca Titu Bojin a pierdut pe mana lui si asta pentru ca si-a pierdut busola, imediat dupa ce s-a instalat in functia de presedinte al CJT. Mai mult, i-a scos din toate ecuatiile pe oamenii care i-au fost loiali si l-au sustinut in conditii extrem de dure si de dificile, anul trecut. Acum, Titu Bojin e inconjurat doar si exclusiv de sifonari care confunda deja institutiile si birourile. Unde mai punem ca si scriu declaratii pe baza unor fapte reale, dar si inventate, toate in legatura cu Titu Bojin.

In concluzie, e greu de anticipat cum se va termina aceasta aventura. Cat de scapat de acesti indivizi, mi-e greu sa cred, ca Titu Bojin mai poate face ceva!

Un răspuns sa “PSD Timis, un cuib veritabil al social-democratiei”

  1. Parintele Lugojan mai 22, 2013 la 10:09 am #

    Titu Bojin sa ne de a si noua 10% din ce a încasat in perioada Iunie 2012 – Mai 2013

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: