Ilie Sarbu: „Nu accept politica de bodega si nici democratia de birt”

14 mai

Acum ca circul e in toi la PSD Timis, cineva trebuia sa opreasca vartejul. Pe agentiile centrale de presa a aparut, in urma cu cateva clipe, un interviu fulminant al senatorului Ilie Sarbu. Redau cele mai importante pasaje. astfel incat fiecare sa traga singur concluziile. Insist asupra lucrurilor spuse mai devreme si anume ca ultimele doua-trei luni au fost gestionate atat de prost de conducerea PSD Timis, incat inevitabilul s-a produs. E anormal ca la exact un an de la castigarea alegerilor, in loc ca PSD Timis sa respecte promisiunile electorale si sa vina cu solutii concrete la problemele comunitatii, s-au permis tot felul de jocuri. Mai mult, s-a permis parazitarea presedintelui organizatiei, Titu Bojin, de catre un grup format din traseisti politici, infractori de drept comun, din sulfe politice de trei lei de pe la tara si alte vietati si nevertebrate.

Iata cateva fragmente din interviu, cu precizarea ca si la Europa Nova senatorul Ilie Sarbu a acordat o declaratie de presa, care ar trebui sa-i puna pe multi pe ganduri:

– …l-am susținut pe Titu Bojin atât în 2010, când practic i-am predat la cheie, cum se spune, partidul, dar mai ales în 2012 când a fost ales președinte al Consiliului Județean Timiș.Vă reamintesc că eu am spus, la recenta Conferință Județeană a PSD Timiș, că e foarte important cum gestionăm puterea și mai ales votul de încredere primit din partea cetățenilor. Nu îmi place cum arată azi filiala Timiș a PSD. Managementul organizațional lasă mult de dorit.

Nu avem dreptul să-i dezamăgim pe membrii noștri de partid, pe simpatizanții noștri, pe cei care ne-au ales. Jocurile prostești de interior nu ajută pe nimeni, iar reglările de conturi nu sunt specifice partidelor democratice.

Nu putem vorbi de o organizație implicată prea mult în viața comunității. Din păcate, observ că în PSD Timiș s-a instituit un sistem neclar și chiar dubios de promovare a unor oameni. Eu nu o să accept niciodată politica de bodegă, unde se iau decizii de grupuri restrânse si nici democratia de birt.

Adam Crăciunescu este un om cu care am lucrat, atât ca ministru, cât și ca președinte de filială, eu un om serios, de acțiune și am toată încrederea că va avea un rol important în organizație, că va reuși să repare multe dintre greșelile, aproape inexplicabile, care au fost făcute în ultimele luni. Nu vreau să mai amintesc despre aspectele negative…Revenind la candidatura domnului Crăciunescu, îl susțin evident și o să îl sprijin, așa cum am făcut mereu atunci când a fost vorba despre organizația Timiș. Am încredere că și primarii, consilierii județeni și locali, viceprimarii, care îl cunosc bine pe Adam Crăciunescu îi vor acorda întreaga susținere.

Cred ca senatorul Ilie Sarbu a fost suficient de clar, concis si nu a lasat loc de nicio interpretare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: