Contorsionism cu senatorul Matei Suciu: test de cultură generală!

20 feb.

Nu stiu cum se face ca, nici bine nu a trecut Valentines Day, DIICOT da iama, din nou, in crima organizata din Timisoara. Pana la urma, nu ar fi vreo smecherie ca niste interlopi au fost retinuti de procurori, pentru o elaborata schema de lucru, la nivel european: masini luate in leasing de la firme romanesti, neplatite si mai apoi vandute in Occident, cu acte false! Partea interesanta a lucrurilor, si asta o stiu si procurorii DIICOT, sunt conexiunile politice ale acestui grup infractional, care graviteaza in jurul SC TT Trans SRL. Si, nu in ultimul rand, SC Cargo Pro Cereal SRL! Despre cele doua firme – cap de pod in ceea ce inseamna evaziunea fiscala – s-a tot vorbit, inca de acum doi ani de zile, chiar si acum doua saptamani, cand conexiunea a fost facuta, direct, la cabinetul senatorului PSD, Matei Suciu.

Pentru că tot suntem în mijlocul anchetei penale, iar unii dintre cei ridicati scriu de zor, inca de ieri, la sugestia celor de la DIICOT, am o intrebare directa si pertinenta pentru dl. senator Matei Suciu: cam cine credeti dvs, domnule senator, ca este angajatul RAR Timis care a inleznit ”exportul” de masini in Europa, in defavoarea firmelor romanesti de leasing, dar in favoarea acestei grupari de cirma organizată? Evident, procurorii insistă să va concentrati un pic si sa dați răspunsul din prima, fara sa va agitati prea tare.

Oricum, manevra cu TIR-ul, confiscat de Garda Financiara de la TT Trans SRL si lasat in custodia RAR Timis, de pe care au inceput ”intamplator” sa dispară piesele, e de scenariu de Hollywood. Ce Capcana pentru hoti cu Sean Connery!? Aici, in parcarea de la RAR Timis, s-a furat organizat tocmai pentru ca institutia de stat sa nu-si mai asume, chipurile, custodia bunului! O sa radeti, dar Tir-ul a fost predat spre custodie, tocmai ca sa nu se mai fure de pe el, celor de la TT Trans, adica firma de la care Garda si Finatele Timis disponibilizasera masina! Evident, odata intrat in curtea TT Trans, au aparut si piesele de pe TIR, iar masina a luat-o direct spre Valcea si de acolo….hat in Olanda!

Aici, domnule senator Suciu, stenogramele discutiilor fac tot deliciul!

2 răspunsuri sa “Contorsionism cu senatorul Matei Suciu: test de cultură generală!”

  1. Cititor martie 1, 2013 la 6:54 pm #

    Domnule non-ziarist, va rog sa nu mai ne aburiti cu minciuni inventate de sponzorii dumneavoastra din pd-l

  2. TIBERIU KISS martie 1, 2013 la 7:04 pm #

    Hai, nu ma mai fa sa rad…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: