Politica cetățeanului, în viziunea deputatului Gheorghe Ciobanu

14 feb.

În urmă cu nici trei săptămâni, premierul Victor Ponta a tunat în ședință de Guvern că vrea urgent soluții pentru identificarea sumei de 800.000 euro, fonduri necesare pentru citostaticele bolnavilor de cancer din România. Hop-țop, la nici două zile, ministrul sănătății, Eugen Nicolăescu, a percutat, mai ceva ca un Magnum, și a venit cu ideea senzațională a orcărui ”manager de succes”: compania Unifarm, aflată în subordinea Ministerului Sănătății, a fost mandată, printr-o O.G., să contracteze un împrumut din Trezorerie pentru medicamente oncologice, în valoare de 800.000 euro. Și cu asta, ministrul Nicolăescu s-a spălat pe mâini, deși soluția miraculoasă, pentru a prelungi zilele bolnavilor cu cancer din România, era cu totul alta și mult mai la îndemână, fără împrumuri și fără dobânzi. Chiar în curtea USL, chiar în buzunarul deputatului Gheorghe Ciobanu!

Asemenea lui Felix Vociulescu, care se plimba de la o instanta la alta, doar-doar va scapa cu basma curata de Justitie, un alt deputat al USL, pesedistul Gheorghe Ciobanu, prietenul autodeclarat al premierului Victor Ponta, fuge de Finanțe, de ani de zile, ca sa nu plateasca o datorie de circa 800.000 euro, rezultata din TVA-ul pe tranzactiile imobiliare, combinatii realizate pe vremea cand era mare parlamentar PDL. Dupa un episod penibil ca cel de saptamana trecuta, in care Ciobanu si-a asumat cu tupeu maxim ceva ce nu avea nicio legatura cu activitatea sau lobby-ul sau, macar acum, in aceste momente delicate pentru bolnavii de cancer, ar fi fost frumos ca deputatul pesedist sa faca un pas in fata si sa-si plateasca datoriile catre bugetul de stat. Tocmai pentru ca Ciobanu este vicepresedintele comisiei de buget-finante din Camera Deputatilor si ar fi trebuit sa stie ca orice eurocent este vital pentru economia romaneasca si, cu atata mai mult, pentru oamenii aflati in suferinta.

Asa ca raman la aceeasi concluzie: politica cetateanului facuta de Gheorghe Ciobanu, cea cu care se lauda peste tot, ca nu e nici de dreapta si nici de stanga, este o simpla gargara. O pura demagogie. Vorbe aruncate cu tupeu! In schimb, partea buna, doar dintr-un anumit punct de vedere, este ca deputatul Ciobanu sustine investiile. Si nu oricum, ci cu prioritate, mai ales cand vine vorba despre Marco Chiaradia, consultantul agricol nr 1 al lui Gilberto Tiveron! Ce inseamna financiaro-economic si prioritatea asta, in care este implicata comunitatea italiana, cel putin pentru oamenii din Giera, ramane ca poporul sa se dumireasca! Ca despre ”marii investitori” in agricultura, cat si despre proptele acestora, ne-am lamurit pe deplin!

ImagineImagine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: