Sa radem cu PSD Timis: cu lacrimi!

31 ian.

Este pentru a doua oara, consecutiv, cand PSD Timis anuleaza conferinta obisnuita de presa. Si o scoate din program, nu pentru ca nu ar avea ce sa comunice cu mass-media! Practic, de doua saptamani, PSD Timis fuge de presa, mancand pamantul, de teama sa nu dea explicatii, frontale, pe doua subiecte fierbinti, care macina organizatia, pana la os, de ceva vreme: situatia consilierului local Andrei Petrisor si, mai nou, epopeea fostului pedelist Dorin Candea, actualmente, sef de cabinet al senatorului Matei Suciu. Pe scurt, de cand au inceput scandalurile de presa, despre care stie toata Romania, PSD Timis a dat-o din colt in colt, din balbaiala in balbaiala, refuzand sa ofere un raspuns transant la cele doua situatii judiciare, care au afectat din greu credibilitatea si imaginea social-democratilor. Concret, din pricina acestor cutremure, care au venit in cascada, PSD Timis a ajuns exact unde era in anul 2004, pe vremea cand organizatia era condusa de celebrul Dan Ioan Sipos. Mai exact, imagine negativa, conotatii penale si un val de materiale negative pe mass-media, care par sa nu mai conteneasca!

Fara doar si poate, asa cum o demonstreaza tactica PSD Timis, social-deomcratii lui Titu Bojin tac. Si tac pentru ca nu au alta solutie. Tac pentru ca nu au o explicatie pertinenta. Si, mai mult decat atat, tac pentru ca nu au incontro. Sincer, cred cu tarie ca, cel putin in cazul „infractorului de drept comun” Dorin Candea, Titu Bojin, presedintele PSD Timis, ar vrea sa scape de acesta si sa-l ascunda undeva, cat mai in spate, incat sa nu mai fie atat de vizibil. Dar, va rog sa retineti, ca si chestiune de nuanta, Titu Bojin doreste sa scape de Dorin Candea, dar NU poate. Asta e chestiunea! Si Constantin Ostaficiuc, liderul PDL Timis, a vrut sa faca la fel cu Dorin Candea. A vrut, dar NU a putut! De ce doi lideri de partid, mari si lati, nu au putut sa-l ascunda pe Dorin Candea, asta e o alta intrebare, evident, cu un raspuns intuitiv. Cum are legatura cu economia si cum nu am studii in domeniu, prefer sa nu ma aventurez in speculatii macroeconomice! Macro, pentru ca de micro nici nu poate sa fie vorba!

Parte si mai interesanta a zilei de azi, cum PSD Timis a anulat conferita de presa, pentru a doua oara, in ultimele doua saptamani, va fi in curtea celor de la PDL Timis. Toate vietuitoarele Banatului asteapta, cu sufletul la gura, ca deputatul Alin Popoviciu „sa sparga” USL-ul local, cu dezvaluri socante. Cel putin, asa spune de doua zile, cu oricine se intalneste. In fapt, Popoviciu va zbiera, in stilul caracteristic, ca USL Timis e impotent in a atrage bani de investitii pentru Timis si, deci, tot ce a promis USL in campanie, nu va putea fi realizat, evident, din lipsa de fonduri. Ati retinut, bine: PDL TImis nu va spune niciun cuvintel despre problemele judicare ale celor doi pesedisti, Andrei Petrisor si, mai nou, Dorin Candea. Desi, au subiectele pe tava! Ce va spune asta? Practic, frectie la picior de lemn, multa gargara si tot atata de multa complicitate!

Din nou, pentru ca se apropie sfarsitul de saptamana, va rog sa dati un click pe declaratia profesorului Lazureanu, consilier judetean PSD Timis. Sunt convins ca o sa va distrati de minune desi, sincer, nu vad nici legatura si nici logica comparativa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: