Titu Bojin viseaza. Si viseaza frumos!

23 ian.

Am trait sa o vad si pe asta: Titu Bojin, in calitatea sa de presedinte al CJ Timis, face un lobby puternic pentru Dorin Candea, pana acum trei luni un pedelist notoriu, care a ocupat functia de director al RAR Timis. Nu pe la colturi sau in secret, ci pe siteuri de stiri. Pe fata si fara perdea! Asta dupa ce, acum cateva luni, social-democratii, condusi de Titu Bojin, pe care l-au si avut la pupitru, l-au devastat pe Candea, intr-o conferinta de presa extraordinara, facandu-l <infractor de drept comun>. Si nu degeaba, ci pentru doua condamnari penale, definitive, irevocabile si executorii! Ce mai conteaza ca, ulterior, acestea au fost sterse din cazierul judiciar al lui Dorin Candea, datorita unei gratieri colective. Condamnarile au avut loc, faptele au fost savarsite -asta e tot ce conteaza!

Nu si pentru Titu Bojin care, in calitatea sa de presedinte al CJ Timis, incearca sa ne explice ce baiat misto este acest Dorin Candea. Ce caracter frumos are! Ba mai mult, ce viitor stralucit va avea acest domn in PSD Timis si cum il va rasplati cu o functie publica, in viitorul apropiat. Cat de multumit este de el si cat de mult il respecta! Am impresia ca, daca interviul ar fi continuat, Bojin ar fi lesinat de extaz, in cel mai ferict caz. Asta daca nu ar fi epuizat metaforele si epitetele la adresa lui Dorin Candea. Repet, un ins cu doua condamnari penale, cu un cazier alb, datorita unei gratieri!

Personal, nu am nimic de impartit cu Dorin Candea. Nici afaceri, nici fonduri europene, nici comert cu masini, nici pulpite de pui si nici macar comert cu cereale. Absolut nimic! Candea e chiar simpatic, asa, in felul lui. Poate ca, daca nu ar mai vorbi atatea tampenii, ar fi si mai simpatic. De ce spun toate asta? Tocmai pentru ca mi-as fi dorit, poate, ca in locul lui Dorin Candea, presedintele PSD Timis, adica Titu Bojin, sa fi vorbit la superlativ de adevaratii membri ai PSD Timis, care si-au rupt spinarea pentru ca el sa ajunga, atat in fruntea partidului, cat si in varful CJ Timis. Imi vin in cap, acum, zeci de exemple: Catalin Tiuch, Pavel Kasai, Marcel Mihoc, Nicolae Oprea, Ilie Bortun, Romaninta Jumanca, Bianca Gavrilita, Mia Milutinovici, Ionut Dumitriu, Florica Fasie si multi altii. Sincer, imi cer scuze daca am uitat pe cineva! Asa ar fi fost normal, firesc si incurajator pentru simplul membru de partid, care a tras la jug, intr-un an de zile, la doua campanii electorale extrem de dificile: localele si parlamentarele. Nu spune nimeni ca Titu Bojin, in dubla sa calitate, trebuie sa-i rasplateasca pe acesti oameni! Da de unde. Chiar nimeni nu viseaza la asa ceva, dar un cuvant, o multumire publica ar fi fost, oricand, unanim acceptata de toti cei enumerati mai sus!

Acum, avand in vedere toate cele de mai sus, ma astept ca maine, tot in dubla sa calitate, Titu Bojin sa iasa public – ca pana acum nu a facut-o – si sa ne spuna, la fel de frumos cum a vorbit despre Dorin Candea, ca Andrei Petrisor, consilierul local PSD calcat de DIICOT, este un fel de Alba ca Zapada, ca nu va fi exclus din partid si ca ar fi fost cel mai nimerit sa fie si secretar de stat. Tocmai pentru ca e frumusel, tanar, nu bea apa minerala si ca are un pedegree de nota 10.

Si acum, liniste! Nu-l treziti pe dl. Bojin. Domnia sa viseaza. Viseaza frumos!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: