Razboi total pentru procente: PDL vs PP-DD

5 dec.

Inca de dimineata, candidatul PDL pentru Camera Deputatilor Colegiul 2 Timisoara, aredistul Alain Rus, si-a asumat o imensitate de mash pe un bloc din Calea Sagului. Mesajul, conceptul si tehnica de lucru sunt arhicunoscute pentru portocalii. Dezinformare totala! Mai in gluma mai in serios, intotdeauna astfel de mesaje, gen „Ciuhandu sustine pe Basescu”, „Boldea sustine pe Ostaficiuc” si, acum, „Nicolae Robu sustine pe Alain Rus” au aparut, intotdeauna, in ultima saptamana de campanie si…intotdeauna miercuri! Va rog sa verificati! Chiar e de ras, daca nu de plans!Imagine

Acum, Alain Rus isi lipeste numele, nu de Nicolae Robu, ci de…un porc viu! Probabil ca, pentru unii, nu exista diferenta intre un patruped sau un biped. Ca intre un deputat si un porc, nu mai vreau sa comentez. Oricum, parerea mea, mashul a fost gandit pentru a-l ataca pe candidatul PP-DD, Mircea Purceld. Altfel analogia dintre „porc” si „purcel” nu are nicio noima. Cu atat mai mult cu cat toata Timisoara stie ca, in fapt, pe candidatul PP-DD l-a chemat, initial, Purcel. Litera „d”, recte Purceld, a fost adaugat la numele politicianului, tocmai pentru a evita zambete rautacioase din partea unora sau altora.

Revenind la Alain Rus si Mircea Purcel(d), nu pot decat sa cred ca cei dpoi se bat pentru suprematia locului doi, avand in vedere ca, conform ultimelor sondaje, atata PPDD cat si ARD (PDL) au undeva in jur de 15%. Ma astept ca, in aceeasi logica, sa apara si alte mashuri cu mesaje de genul „Bojin sustine pe Tabara”, „Boldea sustine pe Mihaita Bojin” sau „Bojin sustine pe Blaga”.

Daca cineva are o alta logica, va rog sa-mi trimiteti sugestii. Personal, consider ca atacul lui Alain Rus la Mircea Purceld este unul murdar, sub centrura politicii:))

Un răspuns sa “Razboi total pentru procente: PDL vs PP-DD”

Trackbacks/Pingbacks

  1. JDC XX – Prostie, nu diversiune « VioBota - decembrie 5, 2012

    […] Așa cum bine sesisează jurnalistul Tiberiu Kiss, probabil că lupta se dă între Alain Rus de la PDL și Mircea Purceld de la PPDD, pentru că pe […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: