Ciobanu citeste!

14 nov.

In sfarsit, am aflat cine este…Dorin. Tocmai din gura lui Gheorghe Ciobanu, actualmente deputat, pana nu demult parlamentar PDL! Pana acum, despre acest Dorin, in campaniile trecute, Ciobanu spunea ca e un prieten bun pe care l-a redescoperit intr-o primarie din judetul Timis, ba ca au fost colegi in trecut, ba ca se consulta cu el ca sa ia pulsul prostimii. In anul 2008, acelasi Dorin l-a ajutat pe Ciobanu sa se lupte cu Marcel Miclau de la PSD, in prezent, acesta din urma, fiind un fel de paj de campanie pentru Ciobanu. Mai exact, adjunctul consilierului Adrian Pau, omul de incredere al fostului vames Ciobanu, inca de pe vremea cand circula cu o Dacia alba si ducea ziarul „Prima Ora” la sediul PSD Timis. Vremuri!

Revenind la Dorin, ieri, in cadrul unei emisuni tv de la Europa Nova, acesta a fost ucis mediatic de insusi creatorul sau, recte, dl. Ciobanu. Citind de pe hartie, dl. Ciobanu a explicat poporului ca Dorin este un concept si nu un om, nu un fost prieten, nu un fost sfatuitor ci o ieftina manevra de campanie. Sigur ca, din minut in minut, dl. Ciobanu ne-a explicat ca este prietenul intim al lui Victor Ponta si multe alte povesti. Tot de campanie! Sincer, auzisem ca, in toate iesirile publice, dl Ciobanu citeste si nu vorbeste liber si m-am convins de asta la ultima conferinta de presa a PSD cand dl. Ciobanu a prezentat niste cifre, despre care au spus ca sunt in premiera macroeconomica, insa ele se regasesc pe blogul prietenului sau, Victor Ponta.

Acum, ca Dorin nu mai exista, ma intreb cu cine se va consulta peste 4 ani dl Ciobanu cand probabil va fi nevoit sa paraseasca actualul partid de guvernamant care, evident, se va eroda pana atunci? Poate il inventeaza pe marcel, gabriel, nicolae sau, de ce nu, maria sau mirabela?

2 răspunsuri sa “Ciobanu citeste!”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Jurnal de campanie V – Misterul Dorin a fost dezlegat « VioBota - noiembrie 14, 2012

    […] cum erau vremurile când o duceam greu, când nu aveau de toate și nici viitorul nu suna bine. Totul s-a spulberat, aseară, deputatul Ciobanu, nu Ghiță, a spus că, de fapt, Dorin nu există, că el a fost un concept de campanie și atât. Păi cum […]

  2. Jurnal de campanie IX – Atât îi duce capu’ « VioBota - noiembrie 18, 2012

    […] din 2008 a păcălit, direct și cu tupeu, electoratul cu “un concept de campanie”, numit Dorin. Dacă tot vorbim de “consultanții” lui Ghiță Ciobanu trebuie să amintim și despre […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: