Destructurarea PDL Timis – faza pe colegii

13 nov.

Ieri a fost o zi mare pentru PDL Timis, deoarece aproape toti primarii democrat-liberali, de pe colegiul 4 senat, s-au prezentat la datorie, chemati de seful tuturor alesilor locali, Titu Bojin, tocmai pentru evenimentul de lansare al senatorului Ilie Sarbu. Au fost prezenti 8 primari PDL – Criciova, Sacosu Turcesc, Pischia, Nadrag, Fardea, Gavojdia, Darova si Tomesti – dar si primarul PPDD din Curtea, cel UDMR din Dumbrava si taranistul singuratic din Manastiur. Ca sa pluseze, in stilul caracteristic, Titu Bojin i-a urcat pe unii dintre edili pe scena, pentru a nu mai exista nicun dubiu sau comentarii inutile. In paralel, incepand cu ora 15.30, candidatul PDL pentru functia de senat pe colegiul 4, Marinel Pasca, umbla de unul singur, cu un microbuz inscriptionat, prin localitatile de langa Lugoj, lipindu-si singur afisele. Spre seara, in jurul orei 20, acelasi Marinel Pasca s-a oprit la OMV-ul din Lugoj, de unde si-a cumparat rovigneta pentru microbuzul inscriptionat electoral si a plecat linistit spre casa, verificandu-si, probabil, modestul afisaj.

La capatul celalalt al judetului, lucrurile stau aproape la fel de bine pentru USL, deoarece unii primari pedelisti discuta, intens si sigur, cu oamenii USL. Dupa cum arata lucrurile, pe colegiul Sannicolau Mare-Jimbolia-Deta votul va fi unul diferentiat, in sensul ca Vasile Blaga va beneficia de sprijinul primarilor PDL Timis, in timp ce Alin Popoviciu, ale carui afise aduc cu gandul la reclama cu Vegeta, va primi un vot de blam. Mai mult ca sigur, cel care va lupta, in Parlamentul Romaniei, pentru zona Sannicolau Mare va fi Cosmin Costa de la USL.

3 răspunsuri sa “Destructurarea PDL Timis – faza pe colegii”

  1. Sorin decembrie 15, 2012 la 12:28 pm #

    Dupa rezultatele oficiale se pare ca pentru zona Sannicolau Mare se va lupta in continuare Alin Popoviciu si nu Costa Cosmin, așa cum te-ai grăbit sa afirmi Tibi draga. Sau era doar o mini campanie mascata către Costa, care după părerea mea e marele predant al USL Timiș…..cineva sa se pună in locul lui sa vadă cum e sa se câștige cu peste 50 % toate cele 13 colegii din județ de către USL si numai unul, tocmai al tau, sa îl câștigi ca nr de voturi si sa fii singurul candidat care rămâne acasă…… Poți sa ai de toate dak puțin noroc nu e …..nimic nu e.

  2. TIBERIU KISS decembrie 17, 2012 la 6:58 am #

    Am crezut si cred, in continuare, in Cosmin Costa. E de viitor!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Jurnal de campanie IV – Dezertarea primarilor PDL « VioBota - noiembrie 13, 2012

    […] s-au predat, cu arme și bagaje, către Partidul Social Democrat. Mai multe detalii AICI și […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: