Obi Wan Kenobi si liberalismul deșănțat

8 nov.

Sincer, tot am vrut să scriu despre nouă starletă masculină a PNL Timiș, via Hunedoara, dar nu mi-am alocat timp, pe considerentul că acest personaj o să iasă, la un moment dat, din căldurile electorale. Așadar, Ben-Oni Ardelean a reușit, în timp record, să facă o demonstrație de zile mari, în câteva emisiuni televizate și intervenții telefonice. De fiecare dată, chiar dacă acest Obi Wan Kenobi candidează pentru un post de senator pe Timișoara, nu a încetat să vorbească despre America. Non-stop! De parcă americanii și-ar pune bazele in relația cu România, pe hunedoreanul Ben.

De o aroganță feroce și cu un vocabular voit pretențios, Obi Wan Kenobi a dat cu gramatica de gard, cu fiecare apariție publică. E greu sa faci diferenta intre care si pe care! Poate îl ajută fratele Marean de la PSD. Ca ceillati frati de pocainta au invest muuuult in el! Oricum, probabil ca lexicul are legatura cu cele două doctorate din CV. Ori, de la prea multa avere, Ben a luat-o razna!

Dincolo de aspectele comice legate de acest personaj subtire, dar cu pretentii mari, pocaitul nostru a comis o mare nedreptate, cand a solcitat expres si prin intermediul lui Dan Radu Rusanu si Cristian Busoi, via Nicolae Robu, sa candideze pe colegiul 1 Senat Timișoara. In mod normal, un liberal de bun-simt si care a muncit pentru acest partid, Petru Ehegartner, ar fi trebuit sa candideze acolo! De ce a vrut Obi Wan sa candideze pe teritoriul lui Ehegartner? Simplu: acolo exista un motor electoral, gestionat de Sorin Grindeanu, viceprimarul Timisoarei, la care, indirect, mai contribuie si deputatul in exercitiu, Horia Cristian de la PNL. Dincolo, la Ehegartner, adica pe colegiul 2 Senat Timisoara, exista doi pierzatori, prin traditie din partea USL: Maria Grapini si Ion Raducanu!

In mod normal, daca Obi Wan e atat de puternic si de credincios, pe cat se da, hunedoreanul ar fi trebuit sa se confrunte cu un alt frate intru credinta, Gheorghe David de la PDL. Asta daca avea cojones. În rest, inainte sa ma injure si pe mine sub anonimat, la fel ca si pe alti colegi, il anunt pe acest arogant ca, la fel ca si el, si eu sunt hunedorean, atat prin nastere cat si prin traditia de familie. Cu o precizare: hunedorenii mei sunt mai inteligenti si binecrescuti comparativ cu alti hunedoreni!

Pace, frate Beni!

PS: nu mai bine il facem pe Beni hunedoreanul, presedinte interplanetar?

2 răspunsuri to “Obi Wan Kenobi si liberalismul deșănțat”

  1. intrebaaaare???????? noiembrie 8, 2012 la 2:24 pm #

    ma intreb……., cum isi permite un asemenea personaj, neoprotestant, sa puna pe fundalul filmarii o biserica ortodoxa, un monument al istorie biserici ortodoxe romane din transilvania, de ce nu a pus o casa pocaiasca, ctitorie proprie ?.

  2. dan radosav noiembrie 9, 2012 la 1:23 pm #

    Din pacate pentru sanatatea politica si sociala timisoreana, timiseana si romaneasca, ai mare dreptate. Intr/adevar unii lucreaza si trag pentru partid, iar altii vin si se adapa din munca acestora. Tibi, in partidele politice si la partidele politice sunt foarte multi cei care muncesc si foarte putini cei care aduna roadele. De cele mai multe ori ajung la ciolan fix cei care toata viata au avut in cap in locul creierului sfanta ciolaniada.

Lasă un comentariu