Excelenta Sa, Nicolae Robu, fata-n fata cu reactiunea

10 oct.

Pe zi ce trece, primarul Timisoarei, excelenta sa Nicolae Robu, isi da tot mai tare si mai mult arama pe fata. Cel putin pentru mine, acest lucru nu este deloc surprinzator. Am tot scris de apucaturile verbale si de atitudinea aronganta a senatorului Robu, inca din campania locala. M-am ales numai cu injuraturi (neo)liberale: dobitoc, cretin, bou, vierme etc! Cine are curiozitatea si rabdarea necesara, textele vizavi de „tinuta publica” a fostului rector de la Politehnica Timisoara se gasesc pe blogul meu, in lunile mai-iunie!

Nu este pentru prima data cand Nicolae Robu sare calul. Si nici ultima, asta e clar! Nimic nu se invarte, fara ca dl. Robu sa dea startul. Nici macar Soarele care, evident, graviteaza in jurul primarului Timisoarei! Misto, nu? Prin atitudinea sa dictatoriala si demagogica, care nu are nicio legatura atomica cu „meritocratia”, Robu a reusit, incet dar sigur, sa irite pe toata lumea: incepand de la colegii sai de partid si angajatii PMT si culminand cu publicul larg care, intr-un moment de sinceritate, chiar a crezut ca liberalul e un ALTFEL de primar. Nu mai vreau sa-mi aduc aminte cum i-a facut pe jurnalisti…caini, facand aluzie la proverbul „caini latra, caravana trece”. Si nici sa va mai povestesc cum i-a tamponat, in public si la modul cel mai direct, atat pe deputatul Horia Cristian cat si Sorin Supuran, seful ARR Romania.

E trist ca intr-o Timisoara moderna, Robu traieste in lumea lui, intr-un palat de clestar, incojurat numai de supusi obedienti, care-i zugravesc probelemle cetatenilor doar in culori deschise! E hilar ca Robu, un liberal declarat, vorbeste despre dreptul de proprietate si exproprieri, ca si cand ar vorbi despre un hotdog cu ceapa prajita. Si, e si mai ciudat cand il vezi pe Robu, atat in postura de „inculpat” cat si in cea de „judecator”! Chiar nu vreau sa mai vorbesc despre proiectele profesorului universitar. Si nici despre ACS Recas care, indiferent cat s-ar stradui unii si altii sa ne convinga, nu e Poli Timisoara! Nu ma mai intereseaza nici macar despre acvariul din Piata Operei, nici despre „privatizarea” Piete SA, RATT SA sau Drumuri Minicipale SA.

Ce imi doresc cel mai mult este ca dl. Nicolae Robu, primarul Timisoarei, sa-si schimbe atitudinea si tonul! Si, mai mult decat atat, vreau ca oamenii promovati de domnia sa, sa uite de „meritocratia” impusa de Robu si sa lase aroganta de-o parte. Pana nu e prea tarziu…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: