Politica USL nu are subtitrare!

26 iul.

Referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu a împărțit România în două tabere! Oamenii au ajuns să se urască, într-un hal fără de hal, deși miza, indiferent ce ar spune guvernantii, nu este a românilor. Din contră, a clasei politice! Cetățenii nu au nimic de câștigat, indiferent dacă Băsescu rămâne sau pleacă de la Palatul Cotroceni: sărăcia e tot mai lucie, culturile sunt copmromise, moneda națională a luat-o la vale, valuta e in crestere galopanta, prețurile urcă de la o zi la alta, majorări la alimentele de bază au fost anuntate, deja, din pricina secetei și câte și mai câte!

În ultima săptămână, am constatat o manipulare fără precedent, venită din partea mass-media, în special cea conetctată la USL. Am văzut cum se aruncă pe piață subiecte care nu au nicio noima, vreun fundament sau o probă, doar de dragul de a calomnia. Cel mai bun exemplu este cel legat de isteria cu Vila Dante din Bucuresti, chiprile, în care Băsescu a investit peste un milion de euro din bani publici, doar ca să se mute acolo după terminarea mandatului. Am văzut filmări din interiorul vilei de protocol a RAPPS, am vizionat talkshow-uri din interiorul imobilului, dezbateri publice din livingul așezământului…un întreg delir. Inițial, am avut un deja vu, adică retrăiam imaginile pe care, in timpul evenimentelor din decembrie 89, TVR le transmitea din casa soților Ceaușescu: robinete, marmură, blide de mancare pentru câini, mobilier scump, lenjerie de pat de lux, candelabre de cristal, piscine acoperite etc! Au urmat mai apoi, tot pe media conectata la USL, dezbateri fierbinti cu Rosia Montană și Hidroelectrica! Nimic, insa, despre plagiatul premierului Victor Ponta!

Ieri, au apărut stenogramele din campania pentru referendum, care au fost atribuite USL, mai exact aripii PNL-iste. O adevărată enciclopedie. Macar asa, ne-am lămurit ce cred politicenii despre noi românii, in general, despre cum manipulează media, despre cum fac ei prima pagină a ziarelor naționale, despre cum dictează stirile de prime-time ale televiziunilor, despre cum vor să cumpere voturile, despre cum vor să mobilizeze lumea la vot, cum se fac tombolele, cum se dau mititeii, gratarele și alcoolul! Socant, dar de asteptat. Un limbaj colorat, care arata adevărata fața a guvernantilor!

Evident, o mare parte din vină o are și PDL-ul, tocmai pentru că nu a făcut nimic pentru asanarea clasei politice și a promovat oameni fără căpătâi, care au muncit numai in interes propriu. Gargara, ignoranta, aroganta, flit si aproape nimic pentru popor! Acum, USL repeta filmul….

Aceeași Mărie, cu altă pălărie!

5 răspunsuri sa “Politica USL nu are subtitrare!”

 1. Catalina iulie 26, 2012 la 7:27 am #

  Sa speram ca se va schimba situatia in curand si nu ne vom mai plange atat de mila

 2. liviu bacana iulie 26, 2012 la 7:36 am #

  Asa e draga Tibi !!! Ciudat de gemene cele doua Marii,iar palariile au acelasi croi …difera culoarea! In fotbal,cand ai nevoie de un scor de 3-0 ca sa te califici,trebuie neaparat sa marchezi si primele doua goluri,dupa care urmeaza al treilea!Asta in cazul in care ……..nu castigi la „masa verde”!Apreciez blogul si te felicit pentru comentariile destepte! Hai la vot ! O „Marie” trebuie sa plece !!!!!!!

 3. TIBERIU KISS iulie 26, 2012 la 8:18 am #

  Exact ce spuneam si eu: Mariile seamana, difera doar culoarea palariilor!

 4. TIBERIU KISS iulie 26, 2012 la 8:21 am #

  …cat timp clasa politica ramane aceeasi, da-mi voie sa ma indoiesc!

 5. liviu bacana iulie 28, 2012 la 10:31 am #

  Nici Dumnezeu nu si-a infaptuit treaba intr-o singura zi……..!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: