PDListii ataca cu salamul!

8 iun.

Ultima frontiera! Ultima zi de campanie electorala! Deci, dupa cum va spuneam si in postarea anterioara…filmul merge departe! Dupa aceleasi reguli si tipare ale PDL Timis. Unele arhicunoscute, fumate si expirate!

Astazi seara, la Deta, campania electorala se încheie cu doua evenimente, mari si late: primarul pedelist în funcție, Petru Roman, da un chef de pomina in sala multifunctionala din localitate, iar de celalata parte, Lucian Ioțcov, se întâlnește cu electoratul USL, într-o locație proprietate privată. Pana aici, nimic neobișnuit. Atat doar ca sondajele dau un scor egal intre Iotcov și Roman, iar pe cealalta parte, la votul politic, USL sta bine peste PDL.

În aceste condiții, deseara, cu incepere de la ora 23, pentru a dezechilibra balanta electorala, ciracii lui Petru Roman au ordin clar sa imprastie pungi, fie cu sigla USL sau a firmei private a lui Iotcov, candidatul USL, alaturi de o singura… ruda de salam! Misto. Cu tâlc!

Concluzia e una singura: așa oameni, asa judet! Sau, altfel spus, vorba dlui Constantin Ostaficiuc: nu poti sa minți oamenii, trebuie sa le spui adevarul! Frumos spus! Doar atat!

Un răspuns sa “PDListii ataca cu salamul!”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Jurnal de campanie (XX) Waldpress SPA « VioBota - iunie 8, 2012

    […] de azi a demonstrat că PDL Timiș urmează aceeași strategie jenantă pentru un județ condus de un președinte de Co… Sunt aproape sigur că nu domnul Ostaficiuc are aceste idei, însă se ridică o întrebare: cine […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: