Viata lui Nicolae Robu: minut cu minut!

25 mai

De cateva zile, am impresia, ba chiar certitudinea, ca treiesc dupa un scenariu de Kafka: unde intorc capul, dau doar de candidatul USl pentru Primaria Timisoara, senatorul Nicolae Robu. Toate ziarele online sunt pline despre viata zbuciumata a liberalului Robu. Ba ca Robu conduce detasat in sondaje, ba ca lui Robu i s-a facur rau. Ba ca Robu e internat la Cardiologie. Ba ca Robu se opereaza. Ba ca Robu nu se retrage. Ba ca Robu s-a operat. Ba ca Robu revine la viata publica in 6 sau 7 zile. Ba ca Robu e mult mai sanatos, acum, dupa operatie. Si ultima, care ne anunta triumfal, ca Robu e nemuritor si ca, de fapt, ne face un serviciu noua tuturor, neglijandu-si sanatatea si candidand la Primaria Timisoara. Pe scurt: Robu nu e Cidul, ci Superman!

Nu cred ca mai e ceva de spus, in toata nebunia asta! Se vede cu ochiul liber, absolut tot scenariul mobilizator al USL. Pana la urma, Robu trece printr-o tragedie. Are 4 by-pass-uri si a suferit o operatie pe cord deschis! Orice student la medicina stie ca nu ai cum sa te refaci in 6, 7, 8,9…100 zile, dupa o asemenea operatie complicata. Asta sunt basme! Este evident ca Nicolae Robu, cel pe care-l stim cu totii, nu va mai fi niciodata acelasi. Nu e nemuritor, nu e Superman…e un simplu om care, de nici o zi, a trecut cu bine peste un examen al vietii. Atat si nimic mai mult!

Ma feresc de comparatii dar, cu totul intamplator, cunosc pe cineva care a trecut print-o exeperienta, aproape similara: doar doua by-pass-uri! E adevarat, nu operta de medici din Austria! Au trecut circa 9 luni de la acel eveniment, iar omul se opreste din mers, chiar si acum, la fiecare 50 m parcursi. Ca sa nu mai vorbesc de alte aspecte! Pana la urma, ii doresc dlui Nicolae Robu sa-si revina la normal si sa-si reia, in primul rand, viata de zi cu zi, viata familiala si activitatile cotidiene.

Restul e poveste!

2 răspunsuri sa “Viata lui Nicolae Robu: minut cu minut!”

  1. Claudiu mai 27, 2012 la 7:21 pm #

    Dar pe superGarboni l-ai vazut?:) dar superGarboni care face reclama pe contul lui de Facebook la filme pentru adulti l-ai vazut?:) Uite aici print screen, in caz ca nu mai e pe profil:
    http://www.iubesctimisoara.ro/campanie-garboni-pentru-primaria-timisoara/

Trackbacks/Pingbacks

  1. Banii sau viața… « VioBota - mai 25, 2012

    […] USL pentru funcția de primar se joacă, într-un mod cinic și josnic, cu viața acestuia. Este inadmisibil ca un om care suferit o complexă intervenție pe cord deschis – au fost rea…. Orice om sănătos la cap își dă seama că după o asemenea intervenție, pacientul trebuie […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: