Robu e bolnav!

23 mai

Nu cred în scenarii de campanie electorală și, ca atare, regret că senatorul Nicolae Robu a ajuns, de urgență, pe paturile Clinicii de Cardiologie Timișoara. Dl. Robu e bolnav! Și asta e cert: a fost diagnosticat cu o stenoză mitrală acută, în proporție de 90%. Nu e deloc simplu, având în vedere procentajul! Nu degeaba, în cursul acestei zile, la Timișoara, este așteptat renumitul cardiolog, prof. dr. Gunther Laufer de la AKH Viena care, având în vedere diagnosticul, va face intervenția chirurgicală pe senatorul Nicolae Robu, candidatul USL pentru Primăria Timișoara.

Evident, vestea a căzut ca un fulger pe staful de campanie al PNL. Cel mai disperat, pe departe, este europarlamentarul Cristian Bușoi. Nu e momentul, acum, să comentez și motivele care stau la baza atacului de panică! Cred cu tărie că, având în vedere starea de sănătate a senatorului Robu, cursa electorală pentru fotoliul de primar al municipiului Timișoara se va da între Adrian Orza și dr.Gheorghe Nodiți. Sunt convins că senatorul Nicolae Robu nu își va anunța retragerea din campania electorală și va lupta pentru fotoliul de primar, chiar din convalescență și chiar de pe patul de spital de la Pădurea Verde. Mai mult, echipa liberală a dlui Robu își va face treaba, în continuare, chiar și în lipsa candidatului principal. Ce vreau să spun, însă, este faptul că există o mare probabilitate ca timișorenii să nu voteze un om bolnav. Un cardiac, operat pe cord! Nu e vorba despre un candidat care și-a rupt o mână sau un picior, în cursa electorală, ca să putem vorbi de simpatie, notorietate etc. Nu! E vorba despre o operație pe inimă!

Cert e că, încă de duminică seara, când senatorul Robu a dat prima oara pe la Centrul de Cardiologie Timișoara, acuzând stări de rău și puseuri de tensiune, deja,pe piata liberă circulau zvonuri că liberalul se va retrage din cursă, acuzând probleme de sănătate. Personal, nu cred! Normal, am și eu anumite semne de întrebare care, cu siguranță, se vor lamuri zilele următoare. Vom vedea cum evoluează lucrurile, cum se regrupează forțele politice, cum se reajustează tacticile electorale și, mai mult decât atât, ce decid grupurile de interese din Timișoara.

Până atunci, îi doresc domnului senator Nicolae Robu însănătoșire grabnică și sper ca săptămâna viitoare, luni, chiar pe 28 mai, când își serbează ziua de naștere, să fie în mijlocul timișorenilor!

Un răspuns sa “Robu e bolnav!”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Jurnal de campanie (IX) USL în blocaj « VioBota - mai 23, 2012

    […] potrivit căruia nu există coincidențe în campania electorală – care îl au în centrul atenției pe europarlamentarul Cristian Bușoi, cel care a ținut o legătură extrem de strânsă cu finanțatorii campaniei electorale a PNL! […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: