Panica la PDL Timis: Noditi nu pleaca… de la Primarie!

18 mai

Ceea ce se discuta de cateva zile in oras, s-a materializat, azi de dimineata, intr-o sedinta fulger la sediul PDL. Strategi de felul si soiul, unii arondati pe la toate grupurile banoase de afaceri, i-au impus dr. Gheorghe Noditi, sa faca pasul inapoi. Motivul: binele partidului!

Scenariul curprinde sustinerea de catre PDL Timis a candidaturii taranistului Adrian Orza, in ideea constituirii unui front comun, impotriva lui Nicolae Robu. Desigur, acesta este un scenariu, valabil doar pe hartie. De toaleta! Electoratul PDL nu e format din oi, capre sau soparle. Eventual, ceva pocaiti si doar acestia din urma ar mai merge, oarecum, incolonati. Este evident pentru toata lumea, mai putin pentru strategii de la PDL, ca votantii lui Noditi sunt cu totul altii. E de presupus ca cea mai mare parte din voturile lui Noditi, un cunoscut chirurg timisorean, se vor duce catre independentul Coriolan Garboni, directorul Filarmonicii Timisoara. Nu 100% catre Orza, asa cum crede si anticipeaza PDL Timis.

Pentru final, va readuc in atentie o bulaneala politica de acelasi tip, petrecuta in anul de gratie 2009 cand, dupa turul al doilea, Crin Antonescu s-a pozat cu Mircea Geoana, recomandand electoratului PNL sa voteze cu Prostanacul! Si a fost exact invers! Si s-a dovedit statistic!

Ca atare, cred ca PDL Timis va intoarce caruta in drum si va da vina pe presa. De ce nu, chiar pe Nicolae Robu! In acest context, este recoamndabil ca pedelistul Ovidiu Ciuhandu sa nu mai tresalte de bucurie si nici sa nu mai dea SMS-uri catre USL. E mult prea devreme. Si, pentru ca imi place sa anticipez, cred cu tarie ca Ovidiu Ciuhandu va ramane, in continuare, vanzator de paine. Bavareza!

Sa traiti, bine!

Un răspuns sa “Panica la PDL Timis: Noditi nu pleaca… de la Primarie!”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Gheorghe Nodiți retras strategic!? « VioBota - mai 18, 2012

    […] UPDATE: Doctorul Gheorghe Nodiți nu a înghițit, deocamdată, propunerea riscantă venită din partea con… Campania directorului Spitalului Județean Timiș merge mai departe. Like this:LikeBe the first to like this post. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: