Deputatul CioBANU vrea un prefect apolitic, dar pedelist!

2 mai

Nici nu a trecut cu bine peste scandalul iscat odata cu sosirea sa in randurile PSD Timis, ca CioBANU incearca o noua combinatie politico-administrativa. Semn ca, asa cum am mai spus, fostul sef al DRV Timis este un bicefal politic: a jucat bine, atat la capul lui Victor Ponta cat si la cel al lui Crin Antonescu! Dupa ce a bagat pe gat PSD Timis doi consilieri pe pozitii eligibile, recte Adrian Pau si Ramona Olteanu, in detrimentul altor social-democrati, care si-au rupt pantofii si buzunarele in ultimii 4 ani de opozitie crunta, acum, Gheorghe Ciobanu incearca sa-si impuna…prefectul!

Dupa cum se stie, conform calculelor si grilelor de negociere, postul de prefect a revenit PNL Timis, tocmai pentru ca PSD Timis a accesat functia de presedinte al CJT. Normal, liberalii banateni, odata cu schimbarea Guvernului Romaniei si nominalizarea noilor ministrii ai cabinetului Ponta, ar trebui sa-si impuna viitorul prefect de Timis. S-au facut si speculatii, deja, vizavi de persoanele lui Ovidiu Draganescu, Viorel Coifan si, mai in gluma mai in serios, Cantemir Parva. Asta ca asta, dar de doua zile, pe coridoarele Palatului Victoria circula, tot mai insistent, un alt nume. Cel al lui Ion Constantin, director al Inspectoratului Teritorial in Constructii Timis, personaj cunoscut ca fiind omul deputatului Gheorghe Ciobanu. Evident, liberalii nu au gustat, nici la nivel de gluma, acest nume. Mai mult, aseara, in cateva discutii aprinse, o serie de lideri importanti ai PNL Timis au amenintat ca, daca acest scenariu va fi pus in practica, se vor retrage de pe toate listele si il vor lasa pe Crin Antonescu sa faca campanie electorala in Timis, cot la cot cu Gheorghe Ciobanu.

Nu este pentru prima data cand cei doi lideri ai USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, iau decizii peste capul organizatiilor din teritoriu, lasandu-i pe Titu Bojin si Nicolae Robu in offside! Va reamintesc ca venirea lui Gheorghe Ciobanu in PSD Timis a fost impusa de la Centru, la fel ca si cea a deputatului Marius Dugulescu in PNL Timis. Ambii traseisti politici au fost girati, la modul cel mai frenetic, atat de Ponta cat si de Antonescu. Si, apeland din nou la memoria dvs, va mai spun ca, odata cu venirile celor doi, nici unul nu s-a tinut de cuvant: Ciobanu a promis un numar de 15 primari pedelisti, care-l vor urma in USL, iar Dugulescu ca va face „politica cetateanului” si ca va vota motiunea.

Ambii au mintit!

4 răspunsuri sa “Deputatul CioBANU vrea un prefect apolitic, dar pedelist!”

 1. Ioana mai 2, 2012 la 6:47 am #

  Nici macar o singura data deputatul Dugulescu nu a spus ca va vota motiunea, va rog sa verificati informatiile inainte sa scrieti aberatii.

 2. Garcia Muerte mai 2, 2012 la 7:22 am #

  Nimic nou sub soare. Fiecare pasare pe limba ei piere. Ori atat PNL cat si PSD au demonstrat ca nu au nimc in comun cu aspiratile reale ale unei mari parti a populatiei. Cel mult atat un „Jos Basescu” la ceas de seara, prin studiourile anteniste. Pacat.

 3. TIBERIU KISS mai 2, 2012 la 7:27 am #

  E adevarat ca, verbal, nu a pronuntat cuvintele „votez motiunea” dar, prin simpla prezenta a lui in USL, girata de Antonescu si Frunzaverde, credeti ca mai era nevoie sa spuna „votez motiunea”? Nu era de la sine inteles?
  Si uite asa…aberam impreuna!

 4. Gaozar mai 4, 2012 la 5:50 am #

  E o moda , deci o folosim . E plin netul de postari pseudonimice!Ce si-ar dori „Gaozar” prin acest lucru?Simplu:spusul lucrurilor pe nume sub o forma pe care „enoriasii” Puterii trans-nuantate de azi o pot…digera!De ce?Fiindca si ei ,sau mai ales ei ,o practica!Trans-nuanta si pseudonimismul politic sunt ,din pacate ,”calitatile” omului politico-mioritico-damboviteano-pontic de azi ! Traiasca „pseudonimia”! Traiasca „trans-nuanta”! Voi reveni…pasaricilor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: