CioBANU, un transfer ratat si un esec lamentabil!

6 apr.

Victor Ponta a declarat ca il astepta de mult timp, in PSD, pe deputatul portocaliu Gheorghe Ciobanu, fost sef al Directiei Vamale Timis. Evident, la pachet cu un numar de 15 primari, tocmai pentru „a ne intari pozitia in zona”. Acum, Ciobanu a venit, dar fara primarii promisi, dovada ca totul a fost un bluf de proportii si un esec lamentabil pentru social-democratii banateni. Clar ca lumina zilei ca acest transfer al lui Ghita Ciobanu a fost girat, cu motoarele turate la maxim, de Victor Ponta: „Am venit special la Timisoara sa-i urez bun venit dlui deputat Gheorghe Ciobanu”. Cred ca e suficient, nu?

Acum, toti primarii anuntati de Ciobanu, chipurile, in numele carora a avut mandat sa negocieze, s-au fotografiat, in grup, alaturi de liderul PDL Timis, Constantin Ostaficiuc. Semn ca, nimeni nu a mai plecat. Practic, din 15 primari anuntati de Ciobanu ca vor trece la PSD, un numar de 12 au fost la fotografia de grup, in plina conferinta de presa, alaturi de liderul Ostaficiuc. Cei trei edili, care au fost lipsa la apel, au fost recrutati, de mai bine de o luna de zile, de seful PSD Timis, Titu Bojin.

Revin la intrebarile: Unde sunt primarii lui Ciobanu, despre care vorbea Ponta? Cine va raspunde, pana la urma, pentru acest dezastru si deficit de imagine al PSD Timis?

2 răspunsuri sa “CioBANU, un transfer ratat si un esec lamentabil!”

  1. Nistor aprilie 6, 2012 la 5:39 pm #

    Cum cine e vinovat? Bojin e vinovat ca i-a luat pe acei primari prea repede!

  2. red rose aprilie 8, 2012 la 10:38 am #

    ca de obicei, nu va raspunde nimeni. si ce imagine are psd in timis? se ocupa cineva de asta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: