CioBANU face cartile in USL Timis

6 apr.

E liniste si pace. Doar formal, caci de doua zile, PSD Timis fierbe. La propriu! Desi a fost lasat la vitrina, ca sa nu se perturbe sistemul social-democrat, Titu Bojin a devenit valetul grupurilor de interese, reprezentate de Ghita CioBANU, care are calitatea de adjunct al sefului campaniei electorale pe zona de vest, senatorul Ilie Sarbu. In mai putin de 24 de ore, Ghita, baiat intreprinzator, si-a deschis un adevarat fan club la PCTF Delpack. Toti pesedistii, mai mari sau mai mici, il vorbesc de bine pe vamesul CioBANU, ii transmit mesaje de sustinere. Practic, i se supun!

Exista totusi si o zona de demnitate in PSD Timis, cea coagulata prin orasele si comunele Banatului, in jurul liderilor social-democrati, care au rezistat si nu au tradat partidul, in acesti 8 ani grei de opozitie. Vorba lui Adrian Nastase: e PSD-ul tacut! Ca CioBANU e miezul in PSD Timis, a fost confirmat in conferinta de presa si de nea Ilie si de Victoras.

Problemele se complica, incepand de astazi, intrucat inca doi pedelisti timișeni, recte parlamentarii Cristan Dugulescu si Dorel Borza, au semnat motiunea de cenzura a opozitiei, dupa ce, un alt deputat de Timis, mare caracter, Stefan Dragulescu, a facut acelasi lucru, in urma cu cateva zile. Este clar ca cei trei isi vor primi colegiile, sub forma de cadou de la USL Timis, iar apropiatii lor vor fi montati pe functii, inainte si dupa alegerile locale. Deja se stie ca o doamna, venita la pachet cu vamesul CioBANU, e pregatita sa preia organizatia de tineret a PSD Timis. Normal, dupa alegeri, ca sa nu se tulbure apele, acum. Pana atunci, Catalin Tiuch si structura lui, formata din tineri implicati, care l-au sustinut total pe Bojin, fiind dispusi sa iasa in strada pentru a-si sprijini liderul, vor munci ca orbii pe tarlaua noilor stapani ai PSD Timis. Evident, timp in care altii vor face… BANU!

Si la liberalii timiseni, degringolada incepe sa se simta, dupa ce deputatul uneperist, Claudiu Taga, vrea inapoi in schema lui Antonescu, alaturi de Nelu Balas de la Posta si, evident, cei trei parlamentari portocalii, Dragulescu, Dugulescu si Borza.

Cireasa de pe tort o vor aduce ”creierele” lui Ghita CioBANU, consultanti care, timp de mai bine de zece ani, au muls contracte din jurul CJT si PDL, pe crengile unor institutii deconcentrate, Primarii si firme private. Rodajul si l-au facut in urma cu patru ani cand au semnat contracte cu PSD Timis, pentru campania de la nivel municipal, intr-o continua Voiosie, cu plata pentru lectii de dictie.

Acest desfasurator, prezentat la milimetru ceva mai sus, se va confrunta cu o dura reactie din partea unor pesedisti si liberali influenti. Cine e prost sa-si rupa masina si sa-si strice banii, ca sa lucreze pentru niste portocalii, declorati, acum in prag de Pasti, ca ouale!

UPDATE: Deci, asa cum am preciziat, inca de zilele trecute, PSD Timis a luat o plasa galactica cu transferul lui Ghita CioBANU. Iata ca, dupa un spectacol cu lumini si blitzuri, sustinut si intarit de Ponta si Sarbu, cei 15 primari ai lui Ciobanu au intrat la apa! Cititi aici ce a dat CioBANU si a primit Ponta!

Revin cu intrebarea pertinenta: Cine raspunde pentru acest esec rasunator?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: