Franciza CioBANU, reteta PSD Timis

5 apr.

Asa cum firmele americane, cu domicilul stabil intr-o gramada de casute postale, concesioneaza bogatiile tarii cu plata post-factum, la fel si venirea vamesului Ghita Ciobanu la PSD se va derula dupa acelasi scenariu. Mult trambitata dezertare a celor 15 primari de pe colegiul Deta, s-a dovedit a fi un bluf ieftin, de trei lei, in care a fost atras ginerele Victor Ponta. Impreuna cu socrul sau, Ilie Sarbu, acesta l-a prezentat pe Ghita Ciobanu precum un star de la…Bollywood!

Revenind la faptele de bani si arme din aceasta dimineata, sunt in masura sa va informez, matematic, ca pana la ora 9.30, Titu Bojin a fost sechestrat in biroul de la partid, fiind supravegheat indeaproape de vechilul Adam Craciunescu, chipurile, ca sa nu greseasca. In paralel, la PCTF Delpack, Ponta, Sarbu, Ciobanu si Grindeanu, faceau ultimele analize de presa, in jurul unei cafele…amare. Amare, pentru ca nu le-a iesit executia lui Bojin, din doua motive mari si late: reactia negativa a liderilor din teritoriu si valul de critici din media. Sincer, cred ca a contat si cea de-a treia varianta: rapoartele institutiilor statului, vizavi de implicarea grupurilor ilegitime de interese economico-financiare! Si cu asta, am zis tot.

Revenind la bietul Bojin, acesta a primit fix un telefon si doua mesaje de sustinere, vitale in economia acestui joc pervers. Conferinta de presa care a urmat a fost o parodie totala, avand in vedere ca cei 15 primari ai lui Ciobanu au lipsit cu desavarsire, fiind opriti din drum de oamenii lui Constantin Ostaficiuc. Repet, niciun primar PDL  nu a fost prezent in conferinta de presa!!! Parca asta era motivul si argumentul primirii in partid a lui Ciobanu si obiectul vizitei ginerelui Ponta si a socrului Sarbu ! Detalii, cu alta ocazie, tot la o cafea, dar nu la Delpack.

Ca urmare, la iesirea din conferinta de presa, chiar in tocul usii, cu o jumatate de gura, ginerele Ponta a anuntat, fiind intrebat de un ziarist, ca Bojin si Robu sunt candidatii USL. Asta da sustinere, dupa luni de zile de batjocura la adresa Timisului. Ce va face Ciobanu? Exact ceea ce au spus Ponta si Sarbu: va coordona campania electorala pe Timis, omul care va face listele si va da girul listelor de consilieri locali si candidati la primarii. E clar, nu?

Si, ca totul sa fie mai clar, va rog sa cititi  urmatorul text de pe Debanat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: