Ciobanu, seful PSD Timis!

4 apr.

Maine, odata cu debarcarea greilor din PSD, Victor Ponta si Liviu Dragnea, va fi anuntat si transferul deputatului portocaliu, Gherorghe Ciobanu, fost membru al PSD Timis. Ciobanu anunta ca va veni la pachet, in conferinta de presa, cu o duzina de primari PD-L. Prin acest transfer, Gheorghe Ciobanu devine cel mai smecher om din PSD Timis, organizatie care ii va face cadou si functia de vicepresedinte.

Nu este exclus, asa cum va spuneam mai devreme, ca amanarea titularizarii lui Titu Bojin ca si candidat la sefia CJ Timis, sa aiba legatura directa cu acest transfer de tip fotbalistic care, cu siguranta, se ridica la cote financiare uriase. Beneficiarii nu sunt, in niciun caz, membri PSD, nici liderii mai mici sau mai mari, ci boss-ii de la Centru.

Ca atare, e foarte posibil ca, maine, Gheorghe Ciobanu sa fie anuntat candidat al USL pentru CJ Timis.

3 răspunsuri sa “Ciobanu, seful PSD Timis!”

  1. red rose aprilie 4, 2012 la 4:29 pm #

    nu cobi!!!

  2. GHEORGHE CIOBANU - Un SOBOLAN pe fuga aprilie 10, 2012 la 8:48 am #

    In 3 aprilie erai la pdl, in 4 la pnl si in 5 la psd, cuurva politica ce esti, toata lumea vede ce fel de tradator esti, jegule. Un jeg penal, puscaria te asteapta, si de-ar fi sa te ascunzi in udmr!!! Obraznic corupt fara scrupule, ai furat si ai luat spagi pe unde ai fost, sa-ti dea Dumnezeu ce meriti!!!!!! Si-o sa-ti dea, n-ai frica.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Înmormântarea social-democraţiei « VioBota - aprilie 4, 2012

    […] cel puţin aşa se anunţă, de un grup portocaliu dispus să se coloreze în roşu. Deputatul Gheorghe Ciobanu, fost membru PSD, fost şef al Vămilor bănăţene i-a sedus pe şefii Partidului Social Democrat de la nivel central şi va fi primit precum un nabab […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: