Pocaitii revin la putere, in PDL Timis

5 oct.

Doamnelor si domnilor, in ciuda loviturilor de la gioale si a incoerentei verbale, va anunt ca celebrul Nelu Balas revine, in forta, pe scaunul de director al Postei Timis. Dupa luni intregi de convalescenta pe toate planurile si cun prelungit concediu medical. Va reamintesc ca mister Balas a intrat intr-un conflict deschis cu Constantin Ostaficiuc, drept pentru care a si fost ejectat din functia de sef al colegiului Jimbolia, spulberandu-i-se si toate visele de a candida pentru un post de deputat. Mai mult, ca urmare a razboiului intern, lui Nelu Balas i s-a pus in vedere sa stearga putina Postei si sa lase locul liber. Nici vorba! Pocaitul nostru a lucrat din zor la consolidarea pozitiei, drept pentru care, dupa o usa deschisa la Sorin Frunzaverde, a revenit pe ai mari la Posta si cu un zambet larg pe figura, demonstrandu-i lui Ostaficiuc cine e seful! Si pentru ca viata bate filmul, Balas a angajat, in functia de sefa de cabinet, o colega de confesiune – plina Posta Timis de credinciosi neoprotestanti – in persoana sotiei deputatului Marius Dugulescu!
Tot pe filiera lui Sorin Frunzaverde, a ajuns director la Apele Romane Banat, Titi Sandu, in ciuda incercarilor isterice ale deputatului Alin Popoviciu, de a-si promova o sluga, din afara sistemului. Luni, pana in al doisprezecelea ceas, Popoviciu a impins si a tras sfoara prin Guvern, incercand sa forteze numirea slatineanului Tudor. Deci, un nou esec al conducerii PDL Timis. Traiasca Carasul! Si Aradul. Apropo de Arad, directorul de distributie al ENEL Timisoara a fost inlocuit dn functie de un neoprotestant, venit tot pe filiere ale Muresului si care nu are nicio legatura cu domeniul. Fostul director a fost pedepsit pentru ca sanctionat o membra PDL Timis, celebra doctorita din Becicherecu Mic, implicata in scandalul interceptarilor ilegale. Tanti Geta face pe medicul la ENEL distributie, atunci cand nu se ocupa cu plasarea de telefoane „aranjate” catre primarii PDL. Un partid de tot….

16 răspunsuri sa “Pocaitii revin la putere, in PDL Timis”

 1. cititorul octombrie 5, 2011 la 1:52 pm #

  Tibi, spune-ne te rog, în județul acesta, într-o structură, mai pot fi puși timișeni? nu că aș avea ceva cu alții, dar nu mi se pare corect. ia să ne spui unde se mai pun oameni din CS sau după caz din AR, asa… să nu murim…. Toate bune!

 2. TIBERIU KISS octombrie 5, 2011 la 2:26 pm #

  Se pare ca nu!

 3. Adi octombrie 5, 2011 la 8:24 pm #

  Tibi,de obicei ai informatii verificate dar de data asta cred ca ai plecat urechea cam repede la zvonaci ,sotia lui Dugulescu nu este angajata a postei,intereseaza-te.Asa ca atentie,verifica si rectifica,nu de alta dar nu cred ca esti genul care sa raspandeasca abureli.

 4. TIBERIU KISS octombrie 6, 2011 la 3:35 am #

  …o fi scapat!

 5. mihailandrei octombrie 6, 2011 la 7:11 pm #

  Cel puţin 9 parlamentari din actuala legislatură sunt membri ai unor biserici evanghelice şi au obţinut mandatul cu sprijinul masiv al voturilor primite din partea coreligionarilor lor.
  Dintre cei nouă parlamentari, şase sunt din PDL şi doi din PNL.
  Marius Dugulescu (deputat PDL – Timiş), -baptist
  Gheorghe David (senator PDL – Timiş), -penticostal
  Orest Onofrei (senator PDL – Suceava), -baptist
  Iosif Veniamin Blaga (deputat PDL – Hunedoara), baptist
  Lucian Rivis-Tipei (deputat PDL – Arad), -penticostal
  Mircea Lubanovici (deputat PDL – Diaspora), -penticostal
  Pavel Horje (deputat PNL – Maramureş)-baptist
  Nicolae Jolta (deputat PNL – Bihor). -penticostal

 6. zori de zi octombrie 11, 2011 la 6:52 pm #

  soaTza lui dUcuLescu Nu ArE nIcI O SCoaLA. Sta LA CAfeNele priN MoL tOATa ZIUa cu MoldoVEncele Ei. De aia pOAte a luaTo bALaS lA PosTa

 7. Iule octombrie 17, 2011 la 2:19 pm #

  Ortodocsii nu ar trebui sa fie oameni pocaiti? Scrie in Biblie in Evanghelia dupa Matei ca Isus a spus: ” Pocaiti-va caci Imparatia cerurilor este aproape” Deci?

 8. TIBERIU KISS octombrie 17, 2011 la 2:51 pm #

  Nu, nu ar trebui! De aia se si numesc ortodocsi!

 9. mihailandrei octombrie 18, 2011 la 8:44 am #

  Termenul de „pocainta” nu a aparut odata cu „pocaitii”, el exista in ortodoxie, in Taina Spovedaniei.

  În Noul Testament, cuvântul tradus prin „pocăinţă” este cuvântul grecesc μετάνοια (metanoia), inseamna în primul rând un gând-după, diferit de gândul de dinainte, o răzgândire însoţită de regret şi o schimbare de comportament, schimbare a minţii şi inimii, intoarcerea de la pacat la Dumnezeu.

  Implica schimbarea conceptiei despre viata, in sensul privirii ei din perspectiva lui Dumnezeu si nu din perspectiva egoismului propriu.
  Pocainta inseamna a te cai (a-ti parea rau) de pacatele proprii, a le marturisi si a te ruga lui Dumnezeu pentru iertarea lor, insotita de hotararea ferma de a nu le mai practica.

  Una din descrierile cheie ale pocăinţei din Noul Testament este parabola fiului risipitor din ( Luca 15,11).

 10. mihailandrei octombrie 18, 2011 la 8:46 am #

  Pocainta este o lucrare continua, un ortodox se poate pocai, fara sa-si schimbe însa crezul.

  Este o lucrare concomitenta a omului si a Duhului lui Dumnezeu, o sinergie, o lucrare umana si divina, si nu se reduce la o stampila pe pasaportul catre cer.

  „lucrati cu frica si cu cutremur la mantuirea voastra” (Filip. 2, 12),

  ” Asa ca celui ce i se pare ca sta, sa ia aminte sa nu cada (I Cor. 10, 12).

  De ce ar avea nevoie de convertire? Convertire la ce?
  Este oare necesar pentru mântuire ca omul sa se schimbe din ortodox în baptist?
  Sau din baptist în penticostal?

  Pocainta, transformarea interioara, schimbarea mintii este cea care îi poate repune pe calea mântuirii.

  Noi toti avem nevoie de pocainta, de o pocainta continua însotita de consecinte vizibile si de o viata cu fapte vrednice de pocainta.

 11. sotie de Dugulescu octombrie 30, 2011 la 7:54 am #

  Stam zilele trecute pe o terasa din Unirii impreuna cu doi colegi de breasla.
  La masa alaturata, patru fufe. Una dintre ele, care radea cu gura pana la urechi, cu ochelari de soare pe ochi, recenta intoarsa cica „din Anglia” si cu cate un „ochei” la fiecare trei cuvinte – sotia deputatului Marius Cristian Dugulescu. Radea cu gura pana la urechi cand prietena ei blonda a inceput sa barfeasca pe celebrul Alin Popoviciu.
  Au urmat apoi discutii cu chicote de ras despre „tipa de la partid care se umfla cu silicon”, despre „aia care a furat bani de la i te me”, despre Balas si despre parfumul preferat, dar si despre ciorba de burta pe care una dintre ele, cu accent de Moldova, spunea ca stie sa o gateasca mai bine ca astia de la restaurant „.
  Co ochelarii pe ochi, sotia Dugulescu dat un telefon si a fost vizibil deranjata ca „nu raspunde proasta asta…….. dar sun pe al meu si rezolvam…….”
  Apoi a inceput doamna sotie de deputat sa spuna cat de mult il respecta pe regele Mihai si pe regina, si cat de frumos a vorbit regele la Parlament. „Ma, se vede ca e rege, nu ca altii, a conchis ea cu aer de atotstiutoare” (cred ca dorea sa spuna ca regele l-a depasit pe Basescu si pe cei din partidul sotului ei).
  Sorbeau din cafea toate patru si se plangeau pe rand ca nu sunt tratate de fetele de la bar „ca in America”.
  O alta tipa de la masa a spus-o cu superioritate, „noi ne facem vacanta in Spania draga….”.
  Duguleasca avea ceva de comentat la fiecare persoana care indraznea sa treaca prin fata ei si sa ii blocheze soarele, de parca ea ar fi actionar majoritar in sistemul nostru solar.
  Intreb eu acum, ca un muritor de rand: cum au ajuns doamnele astea sa calatoreasca pe banii nostrii in toata lumea? Eu platesc taxe si impozite, eu muncesc de dimineata pana seara si nu ma plang. Ele se imbraca „de firma” si se plang ca nu ne plecam in fata lor.
  Chiar atat de mare este obraznicia unora.

 12. timisorean octombrie 30, 2011 la 10:48 am #

  Este mizerabil sa constat ca atunci cand nu mai aveti argumente, atunci cand va plateste bine USL-ul si atunci cand nu aveti subiecte, stiti in mod grosolan sa atacati in stanga si dreapta, fara scrupule: familie, copii, sot, sotie. Rusine!

 13. TIBERIU KISS octombrie 30, 2011 la 12:23 pm #

  Iti dau dreptate: e mizerabil sa constati!

 14. timisorean octombrie 30, 2011 la 4:27 pm #

  Si mai ales ca mizeria este pe pagina ta…..

 15. TIBERIU KISS octombrie 31, 2011 la 3:50 am #

  Asa e: din nou constati!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: