NeoPoliticianismul fratelui Balas

11 aug.

Din nou, postasul-sef Nelu Balas o luat-o pe coaja de la Constantin Ostaficiuc, mai marele PDL Timis. Satul de jocul la doua capete… politice si de povestile urbane, izvorate din imaginatia neoprotestantului Balas, Ostaficiuc i-a scos deputatia din cap evlaviosului Balas, odata pentru totdeauna! Asta ca sa nu mai zica Nelutu Balas ca postul de adjunct al Directiei de Posta, pe care-l ocupa un membru al familiei presedintelui CJ Timis, i se datoreaza in exclusivitate si ca nimic nu s-ar fi intamplat fara grija si voia domniei sale! Mare povestitor! Asta ca asta, dar ce l-o fi apucat pe fratele Balas sa iasa in ziare, cu declaratii publice, ca el este viitorul candidat al PDL Timis la un post de deputat pe Timis. Ba mai mult, ca acest lucru i se pare normal, firesc si evident. Clar, a mai spus ca-l recomanda si experienta, factorul uman, un scor excelent din campania trecuta si, nu in ultimul rand, functia de presedinte de colegiu! Ati priceput bine: Balas e un zmeu, un fel de Atlas si, evident, un tip absolut modest! Si ca sa radeti, pana la final, va mai spun ca toate declaratiile acestea ale talentatului domn Bals au fost date, chipurile, ca o reactie la o scrisoare anonima, in care postasul-sef era acuzat de prozelitism la locul de munca. Da, ati citit bine, o anonima. Asa se face ca, pentru prima data in istoria epocii moderne, Nelu Balas, in calitate de director al Postei Timis, iese public ca sa demonteze…o anonima! Bravo!
Si ca sa-i scoata filmele astea de muschetar din cap, in plina sedinta de BPJ al PDL Timis, Nelutu Balas a fost aratat cu degetul de presedintele Ostaficiuc si apostrofat, mai bine de ora, la scena deschisa. Asa ca mai marele Postei Timis a pierdut functia de presedinte de colegiu si, ca atare, si visul de a ajunge in Camera Deputatilor. Cel putin nu pe listele PDL Timis! Faptul ca dl. Balas negociaza, in subteran si pe furis, cu Titu Bojin, presedintele PSD Timis, nu mai e niciun secret pentru nimeni. Pana la urma, Balas din randul pesedistilor provine si doar de aici a dezertat la PDL, tocmai pentru ca Ilie Sarbu nu a vrut sa-i dea, sub nicio forma, functia de secretar de stat la culte. Nu are sens sa va mai povestesc acum ce fel de CV a inaintat Nelu Balas pentru a accesa aceasta functie si nici ce propuneri fantasmagorice a pus pe hartie postasul-sef! Oricum, a ras tot PSD-ul!Si a avut de ce! Demult nu s-a mai vazut asa o schema piramidala, in care Biserica Ortodoxa Romana sa fie sub papucul unui secretar de stat, fie el si neoprotestant!
Acum, un pic derutat, Balas cauta solutii de iesire din criza. Nu a Romaniei, ci a propriei imagini si persoane. Normal, nimic nou!

Publicitate

4 răspunsuri sa “NeoPoliticianismul fratelui Balas”

 1. Cunoscator august 11, 2011 la 8:58 pm #

  un pocait…

 2. cititorul august 15, 2011 la 9:18 am #

  pocăit, pocăit, dar cu mii de voturi în spate. păcat că Ostaficiuc va ramâne tot mai singur. de aceea ne va invada aradul. ce zici Tibi?

 3. TIBERIU KISS august 15, 2011 la 10:33 am #

  Uite ce zic: mii de voturi, pe naiba! Si mai zic ca Aradul ne-a invadat, deja! Se vede cu ochiul liber…

 4. mihailandrei octombrie 6, 2011 la 7:29 pm #

  Pocaitu’ Nelu Balas tine un cuvant pt sectanti aici…dupa minutul 01:01:01

  Sectele sunt numai niste instrumente de manipulare folosite de niste escroci.
  Nici una din noile” religii „nu are mai mult de 300 de ani, au aparut din dorinta unora de a iesi in evidenta pe fondul prostiei oamenilor idioti si needucati si de a face bani….deh…. platitori de zeciuiala.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: