Iepurasul cel viteaz si ouale de aur

27 iul.

De la Revolutie incoace, in zona de vest a Romaniei, cetatenii nu au mai trait asemenea manipulare, ca in cazul banalei localitati Deta. Primii care s-au facut de circul lumii, au fost pedelistii timiseni, care au gestionat, mai mult decat prost, un simplu incident, intre doua gasti de tineri. Ca o inghetata cu milivanilii a fost si strategia oarba de comunicare a portocaliilor. Oricum, pe departe, cel mai penibil si lacrimogen discurs a fost cel al primarului de Deta, Petru Roman, cunoscut sub numele de Tata Pit! Mai putin si imi scoteam batista sau initiam o linie de teledon, sub genericul: Donati aici! In acest scandal, televiziunile de stiri au isterizat populatia, pana la paroxism, cu ajutorul unor reporteri de trei lulele, care dictau si serveau notite, unor invitati, pe care ii aveau in direct. S-a ajuns pana acolo incat „invitatii speciali” nu intelegeau scrisul!!! Inteleg ca e vara si lipsa de subiecte de senzatie, dar nici chiar asa.
Regret sa spun, dar am avut impresia ca televizorul, indiferent cat as fi schimbat canalele de stiri, a ramas tot pe OTV!
Legat de televiziunea poporului, sunt in masura sa va anunt un procent fulminant, pe care otevistii lui Diaconescu il au in sondajele din Timis: aproape 10 la suta are anonimul Vasile Caprea care, in ritmul acesta, il va ajunge pe Nicolae Robu, pentru ca pe Ion Raducanu de la UNPR, fost prefect de Timis si lider al PSD Timisoara, l-a depasit de vreo patru ori! Si pentru ca am vorbit de Robu, nu pot sa nu remarc ridicolul si adevarata comedie, generata de acest personaj cu studii superioare, care a acceptat si a luat de buna o cifra halucinanta. Robu a declarat ca la o confruntare directa cu Gheorghe Ciuhandu, l-ar surclasa pe acesta cu 20 de procente. Rad non-stop!
Asa cum fac si colegii domnului Robu!
Dupa emisiunea de aseara de la Europa Nova, unde alaturi de colegii Stelu Iordache si Vio Bota, am lansat „exclusivitati reale” pe minut, si nu comunicate de presa, telefonul s-a inrosit, incat am fost nevoit sa-l arunc intr-o galeata cu apa. La racit! Informatia, care a captat interesul institutiilor statului si partidelor politice, a fost cea legata de „aventurile” Gabrielei Ionescu de la DGFP Timis, dar si cea privind faptele de arme si lemne ale inepuizabilului director de la Directia Silvica Timis, Ioan Palconi, care nu se mai satura. Sa taie!
Si totusi, anunturile de final, cele legate de Masura 322, adica infrastructura si dezvoltare rurala, a starnit panica printre lighioanele si jivinele, abonate la fondurile europene. Pentru ca tot suntem la fonduri, ii rog pe cei care ne-au urmarit aseara, cu sufletul la gura si cu distonocalmul in dreapta, sa se pregateasca pentru licitatiile pentru fondurile de vanatoare de la nivelul Timisului. In special pe zona Sandra, acolo unde un iepuras din Cernavoda a pregatit terenul, printr-un pesedist din Varias, folosit ca si acoperire! In spatele acestor iepurasi se afla niste mahari din PSD si nu numai!
Ramaneti pe receptie: urmeaza un comunicat important pentru tara. Exclusiv, ca tot se poarta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: