DNA Bucuresti si-a facut punct de lucru la Timisoara

1 Iul

Pentru ca tot vine weekend-ul, iar vremea nu ne ajuta aproape deloc pentru activitati extraprofesionale, m-am gandit ca a venit timpul sa va incalzesc putin. Inca de la inceputul acestei saptamani, DNA Bucuresti a poposit la Timisoara. Mai exact, sase angajati ai acestei institutii, la bordul a doua autoturisme, au tras la Hotel Pacific si s-au apucat de treaba. Au facut deplasari in oras, pe urma in judet, au avut contacte cu serviciile de informatii, au cerut si primit hartii de la alte instutii ale statului roman. Toate aveau un numitor comun: padurea de la Nadrag, adica Ioan Palconi de la Directia Silvica Timis si fratii Maran, cunoscuti oameni de afaceri pesedisto-pedelisti! Dupa cateva zile de munca si dupa stabilirea conexiunilor politico-administrative, semnalul a fost clar: unda verde! Asa ca e de inteles de ce unii nu mai calca pe la lucru sau de ce e asa isterie in randul unor oameni politici, cu carnete vechi de partid.
Tot la Hotel Pacific, in seara zilei de miercuri, un alt detasament al DNA Bucutesti a facut halta la Timisoara. De acesta data e vorba de grupul Aton Transilvania! Pentru ca detaliile oneroase ale ingineriilor financiare si jongleriile cu fonduri europene sunt arhicunoscute de organele statului roman, procurorii au mers doar pe documentarea conexiunilor unor importanti lideri politici cu acest mega holding romano-german. Concluziile sunt naucitoare, pe alocuri. Rezultatele vor fi cunoascute de toata lumea, in maxim doua saptamani. Life, cu televizorul! Pana atunci, DGFP Timis, chiar ieri, a pus un sechestru asigurator de 42 milioane RON la Aton Transilvania. Manevra nu e deloc intamplatoare. O sa va convingeti!
Si pentru ca tot suntem la capitolul combinatii, va mai spun de pe acum ca UMF Timisoara, sub bagheta deputatului Iosif Dragulescu, se apropie incet de o moarte clinica. Una controlata! Pe de-o parte o stie si Curtea de Conturi, iar pe de alta toti profesorii din cadrul institutiei de invatamant superior. In curand, asa cum merge scenariul, Politehnica se va uni cu Medicina, intr-o megaunniversitate. Dupa cum au votat cei in Senatul Politehnica, uniunea consensuala dintre cele doua institutii se va face prin absorbtie, iar noua denumire va fi…Politehnica Timisoara. Confuzie in toata regula! Dar asta nu-l intereseza pe pedelistul Dragulescu, arata timp cat a negociat deja cu senatorul Robu ca dr. Dan Gaita sa fie viitorul presedinte al Senatului, iar Virgil Paunescu, consilerul prezidential al lui Traian Basescu pe probleme medicale, sa fie inscaunat ca prorector. Normal, Iosif Dragulescu se va alege cu pozitia de presedinte al viitorului Consiliu de Administratie. Si uite asa, Universitatea de Medicina Timisoara, o insitutie cu traditie si cu venituri mult mai mari decat cele ale Politehnicii, se va evapora din prima linie! Va deveni o fantoma!
Vorba aceea: am trait prea mult in jungla ca sa nu realizez ca leii ucid, iar sacalii profita!

UPDATE: Iata ca reactile la acest material, nu s-au lasat mult asteptate. Micutii nostri politicieni au luat cu asalt Centrul de Cardiologie Timisoara, dupa ce, in prealabil, au inrosit liniile telefonice ale unor renumiti doctori si avocati. Ramaneti pe frecventa, intrucat urmeaza internari. Unii si-au descoperit grave actiuni cadiace, probleme cu tensiunea si chiar…lichid tricuspidian cu regurgitare. Asta-i cea mai buna!

Reclame

2 răspunsuri to “DNA Bucuresti si-a facut punct de lucru la Timisoara”

  1. cititorul Iulie 2, 2011 la 2:20 pm #

    Tibi nu te opri, ce spuse de tine se confirmă de multe ori.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ştiri din zona crepusculară « mafiatimisoara - Iulie 4, 2011

    […] pe statul de plată, dar nimeni nu îi vedea muncind printre arborii Ocolului de la Coşava!!! Tot la capitolul Păduri fără Drujbă, vă anunţăm că unul dintre procesele privind retrocedare… Cu aceştia din urmă circulă diverse poveşti şi înregistrări (format Full HD), care dau fiori […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: