Sanpetru Mare – ultima frontiera pentru Craciun Adamescu

10 apr.

Dupa conferinta blitz de 12 minute de la sediul PSD Timis, cand putinii invitati au fost socati sa constate ca Craciun Adamescu vorbeste – scuzati cacofonia – acest sofer al senatorului Ilie Sarbu a descins in comuna Sanpetru Mare, la marginea judetului Timis. Agramat ca de obicei, Craciun Adamescu a lansat un singur mesaj, folosind aceeasi placa veche de dinainte de 1989: sa ne aliniem cu totii, in spatele carmaciului iubit, cel care ne conduce spre un viitor luminos. Comedia de la Sanpetru Mare a tinut mai putin decat conferinta de presa de pe CD Loga, deoarece, un satean nemultumit, in asentimentul tuturor celor prezenti, l-a trimis la plimbare pe Craciun Adamescu, cu urmatorul mesaj: Ce Ilie Sarbu? Habar nu are unde-i comuna Sanpetru. Lasati-ne in pace, sa ne alegem lideri din judet, pentru ca nu v-au interesat niciodata problemele comunei noastre. Sa vina, daca vrea sa-l alergam prin comuna. Evident, vizibil speriat, soferul cu mustata al lui Ilie Sarbu s-a urca in jeep si dus a fost! Ceea ce a ignorat acest doctor in drumuri forestiere este ca doi jurnalisti timisoreni, isi au originile in Sanpetru Mare. Proasta documentare, domnule Adamescu: este vorba despre prietenii domniei tale, Adreea Lukici-Dogaru si Viorel Bota!

In final, va anunt ca mai multi membrii ai conducerii judetene a PSD Timis sunt decisi sa-i ceara lui Ilie Sarbu, atunci cand va catadicsi sa mai vina prin judet si sa dea pe la sediu, nu prin hoteluri la negocieri cu PD-L, sa-si prezinte raportul de activitate ca senator in colegiul IV, unde a dat de vreo doua ori, din intamplare. Asa cum bine ati inteles, raportul va contine o jumatate de A4, cu scris de tipar si cu spatii largi, marca Craciun Adamescu. Se accepta si greselile de ortografie, avand in vedere antecedentele lingvistice ale acestui dr. DIVIDENTE!

7 răspunsuri sa “Sanpetru Mare – ultima frontiera pentru Craciun Adamescu”

 1. red aprilie 10, 2010 la 8:24 am #

  cat crede Dr. Dividente ca mai poate prosti membrii si activul din PSD? A fost PERIAM, CIACOVA, SAMPETRU-MARE. Chiar nu iti dai seama ADAMESCULE SI NICI TU PAPA ILIE

 2. Sibilla aprilie 10, 2010 la 11:13 pm #

  Răspopitul mitoman, cică are-o boală. Şi-un doru greu…. i se făcu de baba Kaia, daaaar, nici apele Dunării nu-l mai vor, sătule de neşte valuri din alte vremi….

  Upomoci !!!

  Stă în putinţa noastră!

  O fapta buna…
  Sa fii OM, e lucru MARE!
  S-o ajutam pe Kassandra! Cu fiecare leu, euro, daruit din suflet, mai … Oameni ! Sa nu uitam nici de Radu, tot un pui de zambet ! Hai sa fim Oameni!!!
  FĂ TU MAI DEPARTE
  Primiţi bulgărele de zăpadă şi daţi-l mai departe! Faceţi măcar o faptă bună pe zi!. Şi, aşa cum zice Mile, “vă veţi simţi mult mai lipsiţi de toxinele unei vieţi banale, într-o Romanie de doi lei”.
  Kassandra, o fetita salvata de la moarte si infiata de Iosif Rotariu şi soţia lui, Dana.În decurs de un an şi patru luni, fetiţa a fost supusă la 24 de intervenţii chirurgicale, din cauza faptului că avea foarte multe oase rupte. Nici acum nu îşi poate folosi mâinile şi un picior, iar maxilarul necesită o operaţie imediată.Trei operaţii, 100.000 de euro.Până acum, soţii Rotariu au cheltuit 40.000 de euro, însă greul abia acum începe. Kassandra mai are nevoie de trei intervenţii, pe care le poate face doar în străinătate, la Strasbourg.
  Daca vrei sa o ajuti pe Kassandra, mai jos se afla conturile in care se pot trimite bani:
  Cont lei: RO34BRDE360SV18398993600
  Cont euro: RO70BRDE360SV80487003600
  Cont dolari: RO29BRDE360SV96418133600
  Titular: Daniela Liliana Rotariu
  Site: http://www.iosif-rotariu.blogspot.com
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/04/09/sa-fii-om-e-lucru-mare/

  Vă rog!!! Hai să ajutăm puiul de zîmbet – Kassandra !

 3. kleo aprilie 12, 2010 la 6:41 pm #

  Este ultima frontiera DOAR pentru Craciun Adamescu?! Hai, nu ne dezamagiti !… De fapt, nici nu stim prea bine cine este acest domn… a aparut in PSD ca o raza (dar nu violeta!) si va pleca precum un apus … Dar care este adevaratul sau nume???

 4. TIBERIU KISS aprilie 13, 2010 la 11:47 am #

  Buna observatie! Adevăratul sau nume e dr. Dividente:)

 5. lukic dogariu aprilie 14, 2010 la 8:23 am #

  tibi, cu tot respectul, se scrie LUKIC nu LUKICI 🙂 si ca sa stie si dinu barbu, fratele e rezident in austria din 1989.

 6. TIBERIU KISS aprilie 14, 2010 la 3:03 pm #

  Cu scuzele de rigoare, doamna LUKIC. Cat despre Dinu Barbu am o singura intrebare: cine e asta? N-am auzit in viata mea de el! Daca te referi la ACEST Dinu Barbu (http://vipinbanat.ro/?p=262), atunci lucrurile sunt clare:)

 7. andreea aprilie 14, 2010 la 3:50 pm #

  he he he

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: