Se cam stinge lumina la PSD Timis

30 mart.

E clar. Ilie Sarbu nu mai e ce a fost, odata. Ramas pe dianafara carutei la Bucuresti, unde a candidat si nu a mai prins un post de vice la nivel national, fostul ministru Sarbu se pune in stituatii ridicole. Disperat sa ramana la butoane macar in Timis, judet care l-a consacrat si l-a facut senator, Ilie Sarbu, insotit de agariciul Adam Impadurescu, bate fiecare coclaur, desi oamenii au inceput sa-i bata si lui obrazul. Satui de faptul ca Ilie Sarbu ii viziteaza, doar atunci cand are nevoie de votul lor, sosonarii din teritoriu au ajuns sa-i transmita direct, prin mesaje verbale si nonverbale, indemnul: Lasa-ne! Lasa-ne! Momentul Periam, nu fost singular, o scena asemanatoare, petrecandu-se si in orasul Ciacova, de unde ILie Sarbu a plecat iritat si ravasit!

Mai nou, vizitele sale la Hotel Timisoara, nu mai sunt anuntate catre tot staful judetean, ci doar catre soferul Craciun Adamescu. Acesta la randul sau, mai aduce cate doi-trei gorobeti, care sa-i tina de urtat si sa-i aduca osanale fostului Ilie Sarbu. Dezolant! In alta ordine de idei, soferul fostului ministru, Adam Carciumarescu convoaca sosonarii la terapii de grup, chiar in CJT, in speranta ca se vor intoarce vremurile de alta data. Adica, PSD Timis sa trimita trei  ministrii in Guvernul Romaniei, vreo sase secretari de stat, vreo trei directori de agentii nationale, sa conduca Consiliul Judetean Timis, sa aiba prefect, sa aiba 54 de primari etc. Ce uita soferul lui Ilie Sarbu este un element cheie: presedintele de atunci al PSD Timis era prof. Dan V. Poenaru, secondat de secretarul general Eugen Milutinovici. In vremurile acelea, oameni atat de mici precum Craciun Adamescu nu ar fi avut voie, nici macar pe trotuarul de vizavi de sediul PSD Timis de pe CD Loga. Acum, PSD Timis este o organizatie VARZA, condusa la fara frecventa de un presedinte al carui mandat a expirat de fix un an de zile, de un vicepresedinte care a pierdut toate scrutinurile electorale posibile si de un secretar incert, in costum si sosete albe! Te-ai prins, Adamescule?

3 răspunsuri sa “Se cam stinge lumina la PSD Timis”

 1. Sibilla aprilie 2, 2010 la 11:56 am #

  PD şi Băsescu = groparii economiei = trădătorii neamului = şacali = adunătură de prăpădiţi = impostori = Famiglia, punct.
  * Traian Băsescu NU este promotorul reconcilierii, ci al conflictelor, fiind animat de “vanităţi mărunte” în locul unui concept de bază care să asigure dezvoltarea ţării. *
  Onoarea, cinstea, demnitatea, corectitudinea, sunt noţiuni străine partidului PD-L şi tătucului Băsescu! Acest Băsescu, NU a câştigat Alegerile ci, s-a ales folosindu-se josnic de instituţiile statului, pe care le doreşte aservite în totalitate şi s-a mai folosit de ceva… de şantaj!
  NO BĂSESCU DAY, BECAUSE:
  Errare humanum est, sed perseverare diabolicum! – CORECT !!
  Băsescu NU e preşedintele meu ci, Naşul Famigliei de * succesuri * !
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/04/01/2-aprilie-no-basescu-day/

 2. Sibilla aprilie 4, 2010 la 7:11 am #


  Sărbători Fericite, Binecuvântate, în tihnă, alături de cei dragi, d-le Tibi Kiss ! Hristos a Înviat !
  Sibilla

  @tuturor colegilor,
  Hristos a inviat din morti
  Cu moartea pe moarte calcand
  Si celor din morminte
  Viata daruindu-le!
  (Troparul Invierii)
  Sărbători în Lumină, Binecuvântate, în tihnă şi linişte sufletească ! Doamne Ajută !
  Христос Васкрсе! – Hristos a Înviat !
  respecte,
  Sibilla

 3. Sibilla aprilie 7, 2010 la 7:20 pm #

  De la afacerea eolienelor, pe unii-i trage vantu, la numarat oauale… fiind totusi Saptamana Luminata, intr-u risipirea unor neguri de pe cerurile Twin Peakse-ului carasan, ne ocupam de unul din tartorii * iluminati * :
  Chebutiu isi numara ouale iar Sorinache Frunzaverde banii de la Udrea.Pt drumuri. De ce nu au avut copiii angajatilor UCMR-ului lui Chebutiu oua rosii de Sfintele Pasti si unde sunt drumurile pentru care se incaseaza bani publici :
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/04/07/dor-de-romania/
  De afacerea eoliene io sunt mic nush nimic, se ocupa greii din presa, partea de presa cu care se rafuie Muc cel Mic, sper… ca de la eolienele din Caras cetire la afacerea lemnul e distanta doar de-un deal…
  Sibilla

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: