Cimpanzeii fac sex pentru mancare!

22 mart.

Incredibil, dar adevarat! Un studiu realizat de cercetatorii germani in Taï National Park, Coasta de Fildes, a scos la iveala faptul ca cimpanzeii isi vand trupul pentru mici atentii, cum ar fi o mancare mai buna sau mai multa…afectiune. Am ales exemplul cimpanzeilor, intrucat aceste antropoide din Africa ecuatoriala sunt animalele cele mai apropiate fizic si genetic de specia umana. Evident, de multe ori nu exista nicio diferenta intre aceste hominide si oameni. De fapt cum ar putea fi catalogate acele bipede si vertebrate care, la caldurica anonimatului si barfelor de duzina, injura si scuipa la comanda si pe bani marunti, fara nicio noima sau temei.

Ca sa lamurim santajul inventat de maestrul diversiunilor si inchipuirilor, dl. Dinu Barbu, preluat mai apoi de un alt freelancer in Opinia Timisoarei, doresc sa va supun atentiei urmatoarele randuri: Dle Kiss, cred ca e o confuzie la mijloc. Am impresia ca am nimerit intr-un ” schimb de focuri „, in care eu nu am nicio implicare. Nu stiu cine a scris articolele in Catavencu, si nu am stiut absolut nimic de raspunsuri la acele articole ( am fost anuntat de ofiterul de presa ). Nu-mi permit sa judec sau ( si mai grav ) sa jignesc niciun jurnalist indiferent de sistemul lui de referinta. Va asigur de respectul meu ( pe Dvs. si pe toti jurnalistii ) , si va stau la dispozitie oricand, pt. a lamuri eventuale neclaritati in care ar fi implicat numele meu. va multumesc pt. posibilitatea de-a va raspunde, d.p.

Ca atare, subsemnatul nu a executat niciun santaj asupra pedelistului Dan Preunca! In alta ordine de idei, tot santjaul a fost in mintea bolnava a dlui Dinu Barbu. Acum ca s-au lamurit lucrurile, doresc sa-i reamintesc freelancerului de la Opinia Timisoarei, care a ingrosat si el cerneala cu ineptiile altora, considerandu-le barfe beton, doar ca asa a considerat neuronul lui frustrat, ca eu nu am sa-l cataloghez niciodata…un motostivuitorist din cucuietii Moldovei! Asa cum il alinta, cu ani in urma, specimenul de la CJ Timis! Din  contra, eu am sa-l numesc mult mai simplu: un cimpanzeu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: