Comedie in patru acte. Din nou, la PSD Timis!

15 mart.

Ilie Sarbu nu se dezminte! Ilie Sarbu nici macar nu ma contrazice! Ilie Sarbu ramane asa cum il stim: un om de cuvant si de caracter maxim care, intr-o zi nu mai candideaza la nicio functie publica, ca sa nu-i faca probleme ginerului Ponta, iar a doua zi se intoarce 180 de grade! Dupa ce a decretat ca, in conditiile actuale din Romania, cuvantul nu mai are nicio valoare, Ilie Sarbu l-a trimis la plimbare pe tanarul Sorin Grindeanu, iar despre potentialii contracandidatii a declarat ca nu sunt competitivi. Gasiti negru pe alb AICI. In concluzie, asa cum am anticipat, Ilie Sarbu va ramane AD VITAM sef al pesedistilor timiseni, pozitie din care va putea negocia, in secret, cu domnul Constantin Ostaficiuc de la PD-L: mentinerea pe post a dlui Titu Bojin, acordarea unor facilitati lui Craciun Adamescu si alte lucruri ce tin de doctrina social-democrata. Mai exact, liberte, egalite et fraternite!

Cine ii va pregati conferinta dlui Sarbu? Evident, trioul Craciun Adamescu, Titu Bojin si Viorel Matei! De acte, delegati, aplaudaci, buletine de vot se va ocupa tanti Florica Fasie, cea recompensata generos cu 25 de galbeni pe acte, la care se adauga alti 10 galbeni la negru, prin bunavointa unuia dintre cei evocati mai sus! Sunt sigur ca, in conditiile in care Ilie Sarbu candideaza, tocmai pentru ca-l cere poporul, nimeni nu va indrazni sa-l contracandideze! Pariu?

Ca urmare, afacerea dintre PSD si PD-L va prospera, unii ramanand in continuare cu drumurile si receptiile, altii cu padurile si apele. Nu va mirati: toate acestea se intampla in Timis, nu in Moldova! Un film ieftin, cu buget redus, in care unii se bat doar cu pumnii in piept ca niste gorile, in timp ce altii fac banul gros de pe functiile publice. Asa ca, nu inchideti aparatele de radio, intrucat abia de acum incolo, corul bocitoarelor din PSD Timis, in frunte cu vanatorul Cornel Lera, va incepe rapsodia de primavara, in SI BEMOL, cu titlul: Ilie nu pleca, Ilie nu ne lasa, Ilie nu ne parasi, Ilie nu ne abandona, Ilie nu ne arunca si, in final, Ilie ramai cu noi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: