Gata cu blatul de la CJ Timis!

5 mart.

Titu Bojin a fost trezit la realitate. In sfarsit! In urma unei sedinte fulger, PSD Timis a decis sa-l schimbe pe Titu Bojin din postura de lider al grupului de consilieri social-democrati din CJ Timis. Rezultatul a fost unul naucitor pentru directorul Apelor Romane Banat, in sensul ca acesta a primit un singur vot de incredere si acesta de la prietenul sau, Adam Craciunescu. Incepand de acum doua ceasuri, liderul consilierilor PSD din CJT este doamna Emilia Milutinovici, fosta sefa a femeilor social-democrate, care a demisonat din aceasta functie cu putin timp in urma, intamplator sau nu, ca urmare a unor diferente de opinie si caracter, tocmai cu Titu Bojin.

Personal, cred ca e foarte bine ca dl. Bojin a primit aceasta lectie usturatoare de la viata. E bine din cand in cand sa-ti mai aduci aminte cine esti si de unde ai plecat. Cu atat mai mult, sa-ti amintesti de prietenii si de oamenii care ti-au fost alaturi, la greu, cu adevarat. Ce mai conteaza, nea Titule, ca-i injurai de mama focului, pe la colturi, la Congresul PSD de la Bucuresti!? Macar acum, te-ai convis ca ai gresit! Pe de alta parte, regret ca Titu Bojin inca mai e director la Apele Banat, intr-o guvernare portocalie. N-are ce sa caute, acolo! Si asta spune mult despre complicitatea si duplicitatea unor persoane. Pana la urma, branza e pe bani!

Cat despre sedinta furtunoasa de la PSD Timis, care a dus la debarcarea lui Titu Bojin, pot sa afirm cu certitudine ca semnalul este unul clar! Si atinge doua persoane: Adam Craciunescu si Ilie Sarbu! Adica, jocul s-a incheiat! Gata cu scheme de genul: daca poporul ma vrea, nu pot sa refuz! Astea-s pentru politicieni, dar nu pentru activul de partid care duce greul. In alta ordine de idei, schimbarea lui Bojin mai transmite in eter un mesaj, cat se poate de puternic: blatul de la CJT s-a terminat, dle Constantin Ostaficiuc!

4 răspunsuri sa “Gata cu blatul de la CJ Timis!”

 1. Alunelu martie 6, 2010 la 8:24 pm #

  Intalesei ca nu mai e Titu saf la consilieri , da da la un escavatorist si pana la o chelnerita ce distanta ii????vai da capu lor da PSD-isti daca au ajuns pa mana nevestei penalului ei SOT…..

 2. crocodilul martie 8, 2010 la 10:26 am #

  Chelner(ita) este sotul ,d-l Eugen Milutinovici.Dna Emilia este invatatoare.Nu fi rau (informat) Alunelule!

 3. TIBERIU KISS martie 8, 2010 la 11:09 am #

  Corect. Si nici nu-l cheamă Alunelu:)
  Asta-i partea frumoasa a PD-L:)

 4. JOANNA martie 12, 2010 la 10:57 pm #

  Inteleg cred eu ,,,BINE,,,caci noul lider PSD al CJT este d-na MILUTINOVICI ? Nu pot sa cred ca in sfirsit s-a facut o alegere perfecta !!! Este vremea sa inteleaga toata lumea interesata ,,normal,,,caci o femeie poate sa conduca elegant ,organizat ,inteligent si cu multa intelepciune si diplomatie !!!!! Politica nu inseamna totdeauna impunere prin intensitatea vocii ,prin incruntare sau chiar razbunare ,,,!!!!!!! Politica se poate face prin prezenta care impune respect si prin cuvinte ce arata iscusinta ,intuitie si documentare !!! Demonstreza te rog stimata d-na MILUTINOVICI ce inseamna o minte organizata !!!! FELICITARI !!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: