…pentru patrie!

10 feb.

A mai trecut o zi extrem de agitata in viata acestui oras de cinci stele. Vorba vine! Pentru cei care sunt curiosi sa afle ce fel de vraji a mai facut Craciun Adamescu, acest mini-winnie al CJ Timis, dati un click AICI. Si, de ce nu, chiar si AICI. Cat despre supararile colegului meu, Mircea Opris de la Jurnalul national, le puteti accesa AICI. In speranta ca nu-l voi supara din nou pe dl. Dinu Barbu cu acceste linkuri si pingback-uri, ii doresc acestuia o zi minunata si plina de intelepciune. Vorba mentorilor sai: Invingem impreuna!

PS: Observ ca pana si prietenul Viorel Bota si-a pierdut rabdarea cu dl. Dinu Barbu. L-a plezinit direct in moalele capului, intr-o maniera eleganta, caracteristica unui om cumpatat. Cine e curios sa vada caracterizarea facuta de Vio Bota dlui Barbu, sa dea un click AICI. Oricum, intrebarea de final e foarte buna si-l vizeaza direct pe Constantin Ostaficiuc, liderul CJ Timis si seful acestui biped. Adica, pana cand mai crede un sef de instutitie publica, ca vom tolera apucaturile de maidanez si injuriile scabroase, ale unui subaltern de-al sau. Personal, nu cred ca dl. Ostaficiuc il pune pe dl. Barbu sa latre si sa scuipe aberatii, in special despre cei trecuti in nefiinta – aici ma refer la mama mea si tatal lui Viorel Bota . La fel cum n-am crezut ca-l puneau, sa faca acelasi tumbe, nici Dan Ioan Sipos si nici Dan Poenaru! In rest, nu vreau sa vorbesc despre acest curajos, care se ascunde sub pseudonime, iar cand il intreaba lumea…da vina pe studentii lui Marcel Tolcea!!! Ce barbat! Nu pot decat sa-i respect varsta, finishul si, in special, caracterul. Si nu vorbesc aici de parfumul lui Daniel Hechter – Caractere! Asta a ramas la sapunul Cheia, ca de aia are obrazul atat de gros!

3 răspunsuri sa “…pentru patrie!”

 1. Miclaus februarie 10, 2010 la 6:52 am #

  Dinu Barbu Muscamon nu ar avea de sa se supere. Insa el a ajuns prea departe in privinta jignirilor pe care le aduce atat tie cat si lui Vio sau lui Raducanu. Voi trimite in acest sens o sesizare Consiliului Judetean Timis (in calitate de simplu cetatean contribuabil) pentru ca mi se pare absurd ca un astfel de personaj sa fie angajat la aceasta institutie si sa fie platit din bani publici. Distractia pt el s-a cam terminat.

 2. TIBERIU KISS februarie 10, 2010 la 9:06 am #

  Corect. Acum chiar ca s-a terminat!

 3. Sibilla februarie 10, 2010 la 1:42 pm #

  Cer respectuos permisiunea să postez şi aici din nou, un semnal de alarmă…
  Politica de * succesuri *…
  La Frunzăverde-n * ogradă *, Şăfi sunt, … şi-o, pisică moartă…
  * Vinovaţii fără vină, cer să se facă Lumină… * – Motto

  Tentativă de sinucidere la Centrul Speranţa
  ( articol preluat de pe Surse – media online – http://www.caon.ro )
  REȘIȚA – Un tânăr din Centrul de Plasament “Speranţa” din Reşiţa a sunat la 112, ameninţând că se sinucide.
  ( … )
  – Complexul de Servicii Sociale * Speranţa * din Reşiţa, Tei Ape nr.4 – în aceeaşi clădire cu CSS * Speranţa * Reşiţa, funcţionează ŞI DGASPC Caraş-Severin !!! DGASPC C-S, condusă de mai mult de 4 mandate de Duuuamna Ana Vasile, protejata CJ C-S!
  Dar, cui pasă de dramele de dincolo de ziduri? Copiii, tinerii instituţionalizaţi, sunt pentru Şăfi, numere de dosare şi, uneori, masă de manevră, atât. Şi-atunci nu-s oare inutile întrebări gen : protecţia copilului, încotro… ?
  …….
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/02/10/la-frunzaverde-n-ograda-safi-sunt-si-o-pisica-moarta/
  Poate se * îndură * totuşi, într-o zi, cândva, cineva… DNA, ANI, Curtea de Conturi, ANPDC, Inspecţia Socială, Presa centrală, PD-L, că-i de-a lor Duuuamna şi cum peştele de la cap se împute… Măcar pentru ca multe din cele ce se tot petrec în protecţia copilului Caraş-Severin să NU se mai petreacă şi, cuiva să-i pese şi de copii/tineri instituţionalizaţi!
  Mulţumesc frumos pentru spaţiu.
  Sibilla

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: