Sarbatori fericite!

23 dec.

…a fost un an greu. Au fost momente bune si mai putin bune. Pana la urma, asta e viata. Important e sa mergi inainte! Le multumesc tuturor celor care mi-au accesat blogul (peste 130.000 vizitatori unici in acest an), chiar si celor care nu au avut curajul/nu au stiut sa deschida un calculator, dar care m-au urmarit, fie citind printurile fie pe revista presei! In fine, in spiritul Craciunului, vreau sa- mi cer scuze fata de cei care s-au simtit lezati, atinsi sau vizati de cuvintele mele. Nu a fost nimic cu intentie, ci mai degraba un act de normalizare a unor relatii si caractere umane. Macar acum, la sfarsit de an, in preajma Sfintelor Sarbatori, sa constientizam ca nimic nu e vesnic. Trebuie sa avem puterea sa ne schimbam, sa lasam de-o parte ranchiunele, vorbele grele si, in special, aroganta. Totodata, vreau sa le aduc multumirile mele tuturor celor care au avut timp si nervi sa ma picteze prin birturi, pe la mese, prin sedinte cu usi inchise – nu sunt suparat pe voi! Trebuie sa existe si astfel de raspandaci. Pana la urma e de inteles! Le transmit toate cele bune chiar si celor care m-au dezamagit in ultimul an – nu sunt multi – si care au promis marea cu sare, dar nu au miscat un deget. Fie de teama sau doar pentru ca asta le este caracterul: povestitori, mincinosi, aburitori. Nu sunt suparat nici macar pe voi! Pentru aceasta categorie, am un citat cu totul special, tocmai pentru ca stiu ca il uziteaza in mod frecvent: Iert, dar nu uit!

Pana la urma, nu vreau nici sa iertati si nici sa uitati! Vreau doar sa mergeti mai departe, asa cum ati facut-o si pana acum. Poate doar cu mai multa bagare de seama. In fine, am un mesaj si pentru o ultima categorie de persoane: prieteni adevarati/oameni de bine! Sa va dea Dumnezeu sanatate, presperitate in anul care vine, implinirea tuturor dorintelor. Si pentru ca toti trebuie sa fim mai buni, macar acum, am pentru fiecare dintre dvs o colinda, cantata de baietii mei, David si Luca, asa cum au putut ei mai bine. Cu un pic de ajutor! Sarbatori fericite tuturor. Un an nou mult mai bun si plin de realizari.

8 răspunsuri sa “Sarbatori fericite!”

 1. Sibilla decembrie 23, 2009 la 5:44 pm #

  Sărbători Binecuvântate, prieten drag !
  Primeşti colinda ?
  http://sfinxredivivus.wordpress.com/2009/12/23/primiti-colinda/
  Sibilla

 2. Miclaus decembrie 24, 2009 la 8:04 am #

  Craciun fericit Tibi si tie si si familiei tale!

 3. TIBERIU KISS decembrie 24, 2009 la 9:29 am #

  Multumesc la fel.

 4. jon doe decembrie 24, 2009 la 9:21 pm #

  Multa sanatate si sa auzim de bine.
  P.S. Apropo, nu mai arunca mucul de la tigara pe geam(geamul bmw-ului)

 5. TIBERIU KISS decembrie 25, 2009 la 5:42 am #

  Multumesc. O sa fiu băiat cuminte!

 6. Carmen decembrie 25, 2009 la 2:24 pm #

  Sa-ti traiasca feciorii si sa fii falos cu ei, sa ai un Craciun minunat (cum cred ca-l ai) care i sa-ti deschida poarta spre un an nou plin de (ne)liniste, asa cum iti doresti.

 7. TIBERIU KISS decembrie 28, 2009 la 5:32 am #

  Multumesc frumos. Asemenea.

 8. Sibilla decembrie 31, 2009 la 7:08 pm #

  Sănătate, linişte sufletească, bucurii şi împliniri de suflet alături de toţi cei dragi, un Nou An în care să auzim şi de Bine..
  La Mulţi Ani!
  Fuego – adună-i, Doamne, adună, pe cei cu inima bună :

  Sibilla

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: