Culorile PSD Timis: roz si negru!

30 sept.

Mare comedie, luni seara, in fata Operei Romane din Timisoara. Cel mai securistizat partid din Timis, PSD, a fost umilit la propria actiune de raspandacii lui Octav Cozmanca. Pentru ca lucreaza cu diversi corupti, dati afara din serviciile de informatii, cacanarii care transeaza banul in organizatie au comis-o, din nou. Dupa episodul cu mapele roz si negre, continand scrisoarea lui nea Tavi, culori care au sarit in ochi si pe posturile locale de televiziune, a urmat faza SMS: Miscarea de rezistenta Timis – nu tradati valorile de Stanga. Nu dati Partidul pe mana afaceristilor. Opriti cascavalizarea PSD Timis. Acest mesaj, cat se poate de real, a ajuns pe 83 de posturi telefonice mobile, apartinand pesedistilor. Exact ca intotdeauna!

Sedinta s-a desfasurat in lipsa lui Papa Ilie, care isi negocia la Bucuresti ramanerea cu orice pret, la ciolan. Mesajul de la Cotroceni a fost clar: niet! Lucrarile conferintei au fost conduse de un prezidiu, format din Sorin Grindeanu, Craciun  Adamescu, Titu Bojin, Emilia Milutinovici, Francisc Boldea si inegalabilul, fantasticul, meteoriticul Cataaaaaalin Tiuuuch! Ultimul, n-a scos un cuvant. Cu o aroganta iesita din comun, Grindeanu a amenintat, a minimalizat subiectul Oprescu si nu a transmis niciun mesaj concret. Intocmai ca mentorul sau Ilie Sarbu, nu Hrebenciuc si nici Oprescu, despre care, in particular, spune ca e amic bun. Sic! Un specialist in pishologia comunicarii, dupa ce a (re)vizionat discursul viceprimarului, a replicat sec: aroganta lui Sorin ascunde o mare Frica! De cealalta parte, printre aberatii gramaticale si topica inexistenta, Craciun Adamescu a reusit totusi ceva. Sa copieze stramb discursul sefului sau si a propus conferintei, nici mai mult nici mai putin, decat mandatarea Biroului Permanent Judetean de a lua decizii, fara girul Consiliului Judetean Timis al PSD. Adica, sa se poata repeta schema excluderii lui Ion Raducanu din partid. Propunerea a fost adoptata, desi e complet nestatutara si ilegala. Dar la asta e specialist. Ca doar de aia a si dat salomnela in produsele familiei valcene!

Radu Petoanca a fost, ca de obicei, usor confuz, dar relaxat. Nu din cauza unor avize, care trebuie sa-i iasa pentru un PECO din Calea Aradului, ci ca urmare a faptului ca a reusit sa puna batista pe tamabalul lui Mircea Geoana. Fratii de la Orastie sa traiasca, sa-n floreasca ca, in rest, e veselie maxima. Revenind la cel caruia Petoanca ii asigura contabilitatea, trebuie sa va spun ca a inceput sa trasmita mesaje de genul: Cand pica Sarbu si nu mai dureaza mult, am preluat controlul filialei. Craciunescu e un detaliu, iar cu tractoristii ma descurc. Sunt prea corupti si speriati, ca sa reactioneze. Restul nu mai conteaza. Uite cine vorbeste!

In final, sesizez articolul din Cotidianul, in care este evaluat guvernul Emil Boc. Si nu degeaba l-a numit…guvernul rusinii nationale. Primul actor pe lista colegilor de la Cotidianul este, fara niciun fel de intamplare, ministrul Ilie Sarbu, intaiul agricultor al Romaniei. Bulinele negre acordate lui Papa Ilie, care a inceput din nou sa viseze la un portofoliu de ministru de interne, sunt mai mult decat elocvente: .

• întârzieri la plata subvenţiilor pentru agricultură
• neimplicare în asigurarea finanţării bancare pentru micii agricultori
• plăţi infime pentru produsele acestora, sub costurile de producţie, ignorarea intereselor micilor agricultori, în contextul unor importuri masive de alimente
• măsuri contestate de instanţele de judecată, precum destituirea a 19 directori ai Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură, repuşi în funcţie după contestarea măsurii în justiţie

 

Un răspuns sa “Culorile PSD Timis: roz si negru!”

  1. Miclaus octombrie 1, 2009 la 10:03 am #

    PSD a iesit de la guvernare. Va incepe marea curatenie de toamna in randul directorasilor din Timis. Incepe sfarsitul pt Anton Beton si altii ca el.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: