Revolta maselor

15 ian.

Si nu e vorba de volumul lui Ortega Y Gaset! In PSD Timis, acum, cei care au dus greul campaniilor electorale de 8-10 ani, se simt cu ghilotina deasupra capului. Nu ca ar fi inconsecventi, puturosi, duplicitari sau mai stie ce. Asa vor muschii unora! Fara explicatii! Fondul problemei este legat, tot de bani, pentru ca cei doi negociatori ai PSD Timis nu doresc sa-i recompenseze pe membrii fideli ai organizatiei, ci pe cei mai buni cotizanti, sponzori sau reprezentanti ai unor grupuri de interese. De regula, cu sedii in centrul Timisoarei! A inteles, toata lumea?

Asa cum v-am obisnuit, prezentam din nou probe cutremuratoare – ca la OTV, postul preferat al lui A.C., dupa Taraf TV, Manele TV si emisiunea Laurei Andresan: …fii BARBAT, Sorine (n.a-asa cum te stie Roxana), chema-ma si spune-mi in fata, daca ai ceva sa-mi spui. Cu lipsa de activitate, in precampanie, campanie si postcampanie, las-o jos, ca macane!! Am filmat toate actiunile, oamenii cu care lucrez in cartier si nu numai, sunt vii. Rezultatele sunt pe masura. Ca matematicieni, putem face oricand o analiza pertinenta. Nu mai apleca urechea la toate prostiile emanate de frustrati sau incapabili. Ai probleme cu impartirea posturilor? Ai nevoie de CV-ul meu…

Nu mai are importanta cine este destinatarul si expeditorul acestui mesaj electronic. Multumim Dihorului, care s-a incurcat printre cabluri, biti si frecvente joase, gratie caruia acest mesaj a ajuns pe mailurile mai multor ziaristi, de pe o adresa necunoscuta. Pentru ca nimeni nu o sa scrie ca, deh, vorba pesedistilor…nu mai caraie nimeni in presa (n.a. – cata dreptate au), am decis sa fac public acest mesaj relevant, pentru starea de spirit din organizatia condusa de dr. ing. Adam Craciunescu. Ca sa vada si lumea cum se impart posturile intre PD-L Timis si PSD Timis, mai ceva ca la piata. Normal, pe criterii…de competenta! Sic.

Ca sa nu se mai incrunte unii atat de mult la mine, am hotarat sa mai dau putina culoare acestui text. Orice legatura, intre protagonistii acestui text si frumosul videoclip, care reprezinta exuberanta smecherilor din PSD Timis, este pur intamplatoare.

PS: Ca sa nu transpire nimeni prea tare si ca sa nu mai las loc de comentarii, corespondetele neoficiale, tip raport sau nota informativa, dintre PSD Timis catre Kisseleff au fost interceptate de Dihorul. Sper sa nu se supere, nea Viorel. Tot respectul pentru dansul, mai putin pentru diletantii cu care tine legatura in Timis. Pai se poate, sa piarda ei documente confidentiale, chiar in halul asta? O sa va prapaditi de ras!

2 răspunsuri sa “Revolta maselor”

  1. Miclaus ianuarie 15, 2009 la 5:53 pm #

    Tu vrei ca „cucoana” pe nume Fasie Florica sa nu mai doarma noaptea!
    hahaha

  2. TIBERIU KISS ianuarie 16, 2009 la 5:39 am #

    Tanti Florica, poate sa doarma linistita, cu un paracetamol inainte de culcare. Nu trebuie doza mare pentru simplii executanti si cercetasi de bloguri. Spre deosebire de d-na Fasie, altii, care nu mai inchid un ochi de mai bine de doua luni si nici nu o sa o faca prea curand, chiar au de ce sa-si faca griji. De luni, urmeaza piesa… O scrisoare pierduta! Protagonistii sunt cat se poate de reali, dialogurile si replicile absolut halucinante! PS: si ca sa pun punct unor speculatii ieftine, nu am nimic de impartit cu dl. Sorin Grindeanu. Il apreciez si il stimez din doua motive. In primul rand e tanar, iar mai apoi e vecinul meu. Pot sa spun ca avem o relatie buna. În schimb, nu sunt de acord cu modul in care domnia sa face politica cadrelor, urcand pe cadavre. In plus, nu era necesar DELOC sa dea raportul EGALULUI sau, ca m-a vazut in fata la Directia Apelor, asteptandu-l pe Titu Bojin. M-am dus acolo, pentru acelasi motiv: sa cumpar Actual Vest! Nu cu bani de la Dan Popa sau Ion Raducanu, ci cu fonduri de la dl. dr. ing. Adam Craciunescu. Teapa, fratilor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: