Nicio lacrima!

18 dec.

La cererea telespectatorilor si radioascultatorilor, in special cei din zona roșie, revin cu breaking news. Tema, legata bineinteles, de noua stea pe cerul social-democratiei banatene, olteanul Adam Craciunescu. Surse extrem de bine contectate la conducta de informatii, care trece pe sub cladirea de pe bv CD Loga 40, cu halta la prefectul Ovidiu Draganescu, ne-au relatat informatii, ca de obicei, sustinute pe suport magnetic. Adica, audio-video, ca sa inteleaga si cei din Valcea.

– domnul dr. Adam Craciunescu a inceput marea targuiala pentru functiile deconcentrate din teritoriu care, doar teorietic, li s-ar cuveni pesedistilor. Dupa mintea doctorului in paduri, la modul cum se duc negocierile si licitatiile, tot judetul Timis ii apartine. Fara sa se consulte cu nimeni, promite, in stanga si in dreapta, unora ca ii lasa pe functii, altora, cum ar fi Victor Dumitrascu, ca il va inscauna la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate. Citat: nu intelegem, de ce tot apare Dumitrascu asta, ca potential director, pentru ca inafara de a sta la mese alaturi de Ilie Sarbu, nu stim sa fi facut ceva pentru partidul nostru (lider influent din mediul rural, cu o voce inconfundabila).

– domnul dr. Adam Craciunescu se lauda ca a pacalit, cel putin doi lideri cu state vechi in PSD Timis, ca-i pune vicepresedinti la CJT, dupa ce pleaca el…secretar de stat la paduri – citat – asa cum mi-a promis mie Ilie. Probabil, se refera la dl. ministru Ilie Sarbu.

– domnul dr. Adam Craciunescu a reusit sa irite, in ultimele trei zile, aproape toata organizatia PSD Timis, pentru faptul ca este foarte insistent cu afirmatia ca – citat- am vorbit si azi, de cateva ori, cu Ilie. Cei mai vigilenti dintre liderii pesedisti, care nu au vorbit cu acest Ilie, au verificat placa dusa in derizoriu si au aflat ca acelasi Ilie -citat- nu prea a vorbit cu nimeni din organizatie la telefon, pentru ca era stresat cu numirile si formarea guvernului. Probabil ca dl. Craciunescu vorbeste cu aghiotantii, cu cei care ii duc servieta domnului ministru Ilie Sarbu.

Intrebarea care se pune tot mai des in PSD Timis este – citat – oare cat o sa-l mai suporte Sarbu pe asta, care si cand se duce la copac cu treaba mica, ii pomeneste numele.  Din cate il cunosc pe dl. Ilie Sarbu, un om hotarat si cu principii morale clare, cat de curand il va aduce pe Craciunescu de la starea euforica de star (n.a- stea, in limba engleza, ca nu ma dea in judecata pentru insulta si calomnie domnul dr. Craciunescu. Am facut aceasta mentiune pentru ca am probe clare ca nu stapaneste nicio limba straina, din moment ce scrie SAIT in loc de de SITE) la cea de cometa.

Un răspuns sa “Nicio lacrima!”

  1. Miclaus decembrie 22, 2008 la 5:30 pm #

    Felicitari pt articol. Stai cu ochii pe Craciunescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: